Oyuncu Damla Ersubaşı'ndan boşanma iddialarına yanıt!

Sihirli Annem dizisiyle tanıdığımız Damla Ersubaşı, eşini sosyal medya hesabından silmesi ardından ortaya boşanma iddiaları çıktı. Ersubaşı, 2. Sayfa programına bağlanarak sosyal medyadan neden eşini çıkardığını açıkladı. Genç oyuncu ihanet olmadığını sadece eşine sinirlendiği için böyle bir tepki verdiğini açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 03.05.2020 14:07 GÜNCELLEME 03.05.2020 14:07 Magazin
Oyuncu Damla Ersubaşı'ndan boşanma iddialarına yanıt!
Oyuncu Damla Ersubaşı'ndan boşanma iddialarına yanıt!

Genç oyuncu Damla Ersubaşı, katıldığı televizyon programında karantina süresinde sürekli eşiyle vakit geçirdiği için ona sinirlediğini ve bu yüzden takipten çıktığını söyledi. Ersubaşı, "Biraz sorunlar yaşadık, karantinanın da etkisi var. Şu an ‘boşandık’ diye bir şey demiyorum. Ama sorunlarımız oldu çözdük gibi… Eşim ile aynı evde kalıyoruz. Tartışma nedenimiz ihanet değil. Bu süreçte her şey insanın gözüne batıyor, birlikte çok fazla yan yana bulunmamak daha iyi" açıklamasından bulundu.

DAMLA ERSUBAŞIN'DAN BOŞANMA İDDİALARINA YANIT

DAMLA ERSUBAŞI EŞİNİ TAKİPTEN ÇIKTI!

 

Instagram hesabında sürekli mutlu aile karelerini paylaşan çiftten şaşırtıcı hareket geldi. Birbirlerini sosyal medyadan çıkartan ikilinin üzerine fotoğrafları silmesi de "Ayrıldılar mı?" sorusunu pekiştirdi. Sihirli Annem oyuncusu Ersubaşı, "Kendisi açıklama yaptı. Konuşacak pek bir şey yok. Arada ben sinirlenince takipten çıkarım" diyerek barıştıklarını söylemişti. Takipçisinin yaptığı "Aldatıldığın halde kabul etmek herkese yanaşır bir huy değil. Bile bile lades seviyorsan tebrikler sana" yorumu karşısında ise Ersubaşı şu cevapta bulundu:

"İnşallah bir gün içini güzelleştirirsin. Yüzünde bir işe yaramamış çünkü" 

Damla ersubaşı ve mustafa can keser

DAMLA ERSUBAŞI'YI ÇILDIRTAN YORUM!

İkinci defa annelik duygusunu tadan Sihirli Annem dizisi oyuncusu Damla Ersubaşı, Instagram'da fotoğrafının altına yapılan yoruma çok sinirlendi. Eşinin parasını sevdiği için onunla beraber olduğunu düşünen takipçisine sert çıkan Erbaşı, “Sen bu adamın cüzdanını seviyorsun” yorumuna şöyle cevap verdi:

''Teyzecim bir gün inşallah senin sandığın gibi çoook kabarık olur kocamın cüzdanı o zaman seninle bile paylaşırım ben hiç merak etme''

DAMLA ERSUBAŞI'DAN 'SEVDİĞİM İKİNCİ KADINSIN' AÇIKLAMASI...

Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Tuğçe rolüyle ünlenen oyuncu Damla Ersubaşı, eşi Mustafa Can Keser'in sosyal medyada gündem olan 'Sevdiğim İkinci Kadınsın Sen' şiiri paylaşımı hakkında konuştu. Ersubaşı, eşinin kendisi için paylaştığı şiir hakkında, “Ben çok beğendim gerisi mühim değil.” yorumunda bulundu.

TWİTTER'I SALLADI

Bir döneme damga vuran favori dizilerden olan 'Sihirli Annem'de 'Tuğçe' karakterini oynayan Damla Ersubaşı, yakın zamanda ikinci defa anne olmuştu. Doğum sonrası verdiği kilolarıyla konuşulan güzel oyuncu Damla Ersubaşı'nın eşi Mustafa Can Keser yaptığı paylaşımla olay olmuştu. Dün akşamdan beri Twitter'da olay olan Mustafa Can Keser, Instragram hesabında eşi Damla ile paylaştığı gönderi için dalga konusu olmuştu.

''Doğrulanmış
Sevdiğim ikinci kadınsın sen
İlkini sevmeye mecburdum,
Çok iyiliği oldu bana
Ve hayatımda hiçbir mecburiyeti onun kadar sevmedim
Sevdiğim ikinci kadınsın sen
İlkinin yerini alman mümkün değil
O öğretti bana sevmeyi,
O öğretmese sevemezdim seni bile,
İnan o tuttuğu için ellerimden
Yürümeyi öğrendim, koşabildim sana.. Onun gözlerine benzediği için gözlerin
Alamadım gözlerimi senden.
Sana aşığım, seni seviyorum,
Sevdiğim ikinci kadınsın sen!
Hayatım boyunca omuzumda taşıyorum onu
Ve sen her sabahımdasın
Kıskanma.. Alfabede bile senin adının baş harfi ondan sonra gelir
Kalbim şimdi senin
Onun kadar sev beni kafi.
O doğurdu, sen öldürme..!''
notunu gönderisine düşen Keser, sosyal medyada yorumu anlayamayanlar için cevap verdi.

Mustafa Can Keser Instagram paylaşımı

MUSTAFA CAN KESER'DEN YANIT GELDİ!

Damla Ersubaşı'nın eşi Mustafa Can Keser gönderiye yazdığı bu yazı nedeniyle çok sayıda eleştiri almıştı. Keser ise Instagram story'sinde paylaşımda bulunduğu notun 'Ceyhun Yılmaz'a ait bir şiir olduğunu söyleyerek anlamayanlara mizahi bir açıklamada bulundu.

YORUMLAR 3
  • ruhi 3 yıl önce Şikayet Et
    bu gorilde ne bulduysa para bu kadar önemli miydi senin için şok
    Cevapla
  • Müslüman Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Yaa bu kız bu adamda ne bulmuş ki;(((
    Cevapla
  • Ahmet yıldırım 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu kimdir ya o ona bişe demiş o başka bişe demiş milletin derdi başından aşkın
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR