Mesut Özil ve Engin Altan Düzyatan bir araya geldi

Geçtiğimiz günlerde Engin Altan Düzyatan ve Mesut Özil eşleriyle beraber bir araya geldiler. Beraber maç izleyen çiftler sosyal medyadan da paylaşım yapmayı ihmal etmediler. Dün akşam ise Engin Altan Düzyatan ve Mesut Özil buluştu. Uzun uzun sohbet eden ikili yemek yedikten sonra ayrıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 06.02.2020 09:35 GÜNCELLEME 06.02.2020 09:36 Magazin
Mesut Özil ve Engin Altan Düzyatan bir araya geldi
Mesut Özil ve Engin Altan Düzyatan bir araya geldi

İstanbul'da bir mekanda bir araya gelen Alman futbolcu Mesut Özil ve Engin Altan Düzyatan, arkadaşlarıyla beraber yemek yedi. Ulus'ta bir araya gelen ünlü isimler mekan çıkışı muhabirlerle sohbet etti. Geçtiğimiz Temmuz ayında başına gelen hırsızlık olayının hatırlatılması ardından Özil'in morali bozuldu. Daha sonra ikili kendi araçlarıyla mekandan ayrıldı. 

engin altan düzyatan ve mesut özil

GEÇTİĞİMİZ HAFTA DA BİR ARADAYDILAR!

Son olarak Kurşun dizisinde yer alan Engin Altan Düzyatan ailesiyle beraber tatile çıktı. Finlandiya'da tatil yapan çift daha sonra Londra'ya geçti. Londro'da ünlü futbolcu Mesut Özil ve eşi Amine Gülşe'yi ziyaret etti.

amine gülşe ve neslişah alkoçlar

Bir araya gelen ünlü çiftler birlikte fotoğraf çektirdi. Ayrıca Düzyatan ile Alkoçlar çifti, Emirates Stadı'nda oynanan Arsenal-Sheffield United maçını da Özil'in locasından Amine Gülşe ile beraber izledi. Berabere biten maçın ardından Özil'in Düzyatan'a devasa krampon hediye etti. 

mesut özil ve engin altan düzyatan

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR