Dwayne Johnson karantinayı spor salonunda geçiriyor!

Oyuncu Dwayne Johnson, salgın günlerinin çoğunu lüks malikanesinin spor salonunda geçiriyor.

ABONE OL
GİRİŞ 22.04.2020 18:52 GÜNCELLEME 22.04.2020 18:58 Magazin
Dwayne Johnson karantinayı spor salonunda geçiriyor!
Dwayne Johnson karantinayı spor salonunda geçiriyor!

47 yaşındaki Amerikalı oyuncu, Los Angeles'taki evinde zamanının çoğunu spor yaparak geçiriyor.Ünlü oyuncunun sosyal medyadan yaptığı videolu paylaşımların çoğunun spor salonlarında olması bu haberin doğruluğunu kanıtlıyor.

 Dwayne Johnson karantinada spor salonlarında

ÇOCUKKEN PARK YERİNE SPOR SALONUNA GİDERDİM

Johnson bir röportajında,“Diğer babalar çocuklarını oyun parklarına götürürdü. Benim babam beni spor salonuna götürdü ve götürdüğü spor salonlarında sıkının da sıkısı çalışılırdı. Ağırlıkları görmeliydiniz. Spor salonuna birlikte gitmek bizi yakınlaştıran bir deneyimdi ve bu sayede çok erken yaşta sıkı çalışmanın yerini hiç bir şeyin dolduramayacağını anladım" açıklamasıyla ilgi odağı olmuştu.

KORONAVİRÜS ÜNLÜ OYUNCUYU DA VURDU!

Corona virüs nedeniyle bu kez Dwayne Johnson'lı Red Notice filminin çekimleri iptal edildi. Büyük bir bölümü Atlanta'da çekilen filmin prodüksiyonuna İtalya'da devam etmesi bekleniyordu. Ancak İtalya, virüsün en çok yaygın olduğu Avrupa ülkesi olarak biliniyor.

Dwayne Johnson'un filmi Red Notice'in çekimleri durduruldu

JOHNSON HARİKA BİR BABA!

The Rock lakaplı Hollywood yıldızı Dwayne Johnson, harika babalığı ve oyunculuğu ile parmakla gösterilen sayılı ünlüler arasında yer alıyor. Tek çocuk olarak büyüdüğünü dile getiren başarılı aktör, çocuklarıyla alakalı samimi itiraflarda bulundu.

Dwayne Johnson

47 yaşındaki oyuncu,“Kızlarımla birlikte olduğumda ben de büyük bir çocuk gibiyim. Sürekli şakalar yapıyorum. Hatta onlar için Pikachu bile oluyorum. Bunlar sonsuza dek aklımızda kalacak anılar” sözleriyle duygularını ifade etti.

 Dwayne Johnson

 “Bu nedenle bencil büyüdüm. Çocuklarım olmadan önce, her konuda ilk ben olmak istedim. Şimdiyse nezaketin dünyadaki en kolay şey olduğunu gördüm” dedi.

Dwayne Johnson paylaşımları

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR