Hasan Kaçan'dan hayırsever vatandaşa 'Robin Hood' tepkisi

Usta sanatçı Hasan Kaçan, İstanbul'da insanlara yardımda bulunan ve Robin Hood olarak bilinen hayırsever iş insanı hakkında ilk kez konuştu. Kaçan, 'Bizim hayırseverlikle anılacak olan ismimiz Robin Hood mudur?' yorumunda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 21.02.2020 10:45 GÜNCELLEME 21.02.2020 15:07 Magazin
Hasan Kaçan'dan hayırsever vatandaşa 'Robin Hood' tepkisi
Hasan Kaçan'dan hayırsever vatandaşa 'Robin Hood' tepkisi

Usta isim Hasan Kaçan, Bağcılar Belediyesi'nin düzenlediği bir programa katıldı. Sanatçı, yardıma ihtiyacı olan kişilere para dağıtan ve halk arasında Robin Hood adıyla bilinen hayırsever iş insanı hakkında ilk kez konuştu. Kaçan, kişinin Robin Hood olarak anılmasına, "Bizim hayırseverlikle anılacak olan ismimiz Robin Hood mudur?" diyerek tepki gösterdi.

Hasan Kaçan

Gençlerin sanata yönelmesi gerektiğini de belirten Kaçan, "Belediyelerin spora yönelik hizmetleri var. Çocuklar sağlıklı bir fizik için buralarda yüzme, basketbol, voleybol öğreniyor. Fiziği sağlam olması önemli ama sağlıklı bir ruha da sahip olmak lazım. Sağlıklı ruha sahip olmadıktan sonra kendine, ailene, vatanına, milletine ne kadar faydalı olur? Onu düşünmek lazım. O yüzden evlatlarımızı spora yönlendirdiğimiz kadar sanata da yönlendirirsek onların iç dünyalarını da sağlıklı tutma imkanını vermiş oluruz. Sanat dediğin şey ruha nezaket, incelik, letafet ve merhamet katar. Yaradan tarafından bize verilen o güzellikleri canlı tutar. O yüzden muhakkak sanatla alakadar olun." yorumunda bulundu.

YORUMLAR 5
  • CAHİL 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizim HEREDOT DİYE TARİHÇİMİZMİ VARDI DİZİLERDE İSMİNİ HEREDOT DİYE KULLANDIN
    Cevapla
  • Adem ÖZTÜRK 4 yıl önce Şikayet Et
    Aslını batıya satmış bir milletten bu gibi benzetmeler duymak çok acı verici. robin hoot dediğiniz kişi hırsızlık yapıp sözde ihtiyaç sahiplerine veriyor. yani alın teriyle kazandığı helalinden değil. ALLAH için bırakın artık batı özentisini. özümüze ait kelime kullanamıyorsanız konuşmayın...
    Cevapla
  • ahmed cabak 4 yıl önce Şikayet Et
    aynen öyle hasan abim Bizler Zeynel Abidinleri Anlatmalıyız Sanal alemin Oluşturduğu Yabanci isimleri Değil...
    Cevapla
  • Doktor 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam sonuna kadar haklı..
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    bizim robin diye bir kahramanımız yok bizde hızır aleyhisselam var
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR