Defne Samyeli'nin ev sahibinden ilk açıklama: '1 yıldır kiramı alamıyorum!'

Ünlü isim Defne Samyeli, ev sahibi tarafından icraya verilmiş, Samyeli'den konuyla alakalı ilk açıklama da gelmişti. Sessizliğini bozan ev sahibi, 1 yıldır kirasını alamadığını belirtti.

ABONE OL
GİRİŞ 26.03.2020 13:32 GÜNCELLEME 27.03.2020 11:55 Magazin
Defne Samyeli'nin ev sahibinden ilk açıklama: '1 yıldır kiramı alamıyorum!'
Defne Samyeli'nin ev sahibinden ilk açıklama: '1 yıldır kiramı alamıyorum!'

Defne Samyeli'nin ev sahibi olan iş insanı Yusuf Aras, Defne Samyeli'nin açıklamalarının ardından ilk kez konuştu. Aras, "Aramızda bir ihtilaf söz konusu değil. Kontrat açık. Kendisiyle aylık 12.500 lira üzerinden anlaşma yaptık. Ancak bir buçuk yıldır kiramı alamıyorum. Üstelik aylardır gönderdiğim notlara da geri dönmüyor." açıklamasında bulundu.

EVİNDEN İRMİK HELVASI PAYLAŞIMI

Kirasını ödeyemediği haberleriyle gündeme gelen Defne Samyeli, irmik helvası yaptığı fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Samyeli paylaşımının altına, 'Talep üzerine gece yarısı irmik helvası' notunu düştü.

EV SAHİBİYLE DAVALIK OLDU

Haber spikerliğini bıraktıktan sonra şarkıcılık yapmaya başlayan Defne Samyeli'ye ev sahibinden kötü bir haber geldi. Kemerburgaz’da oturan Samyeli’ye, yaşadığı villanın sahibi tarafından icra davası açıldı. İstanbul 17. İcra Mahkemesi’ne başvuruda bulunan ev sahibi, Ssamyeli'nin son birkaç aydır kirasını ödemediğini beyan etti.

Defne Samyeli konuyla alakalı olarak, “Kiranın döviz mi, TL mi olması gerektiği ve evdeki çözülmeyen sorunlarla ilgili bir süredir aramızda ihtilaflı durum belirdi. Mahkemeler bunun için var. Hukuki sürecin gösterdiği yolda en kısa zamanda çözülecektir diye umuyorum.” açıklamasında bulundu.

KAMERAMANIN AYAĞINI EZDİ

Defne Samyeli, hastaneden çıkarken görüntülendi. Aracına binen ünlü isim, magazincilerin sorularından kaçmak isterken bir hata yaptı. Samyeli, gaza hızla basıp bir kameramanın ayağını ezdi.

Tam olarak 6-7 saniye boyunca lastiğini kameramanın ayağında tutan Samyeli, kısa bir süre şok geçirdi. Ünlü isim kameramana, “Çok özür dilerim, bu şekilde olunca problem oluyor. Bir sorun varsa, hemen hastaneye gidelim.” dedi.

YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Recep 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunca zaman kazanmış ne etmiş acaba. Hala kirada mıymış? Cip alan da mı olmamış
    Cevapla
  • Osman ankara 4 yıl önce Şikayet Et
    Mayola poz vermesini biliyor ahlak lazım
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Aramızda para topluyalim milli mesele bu
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizene
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Ezseydi bu şaklabanlari iyi olurdu size ne milletten
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR