Mucize Doktor'un Nazlı'sı Sinem Ünsal'dan samimi itiraflar! Peki Sinem Ünsal kimdir?

Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve farklı doktorların hayatlarını konu alan Mucize Doktor dizisinde Nazlı karakterini oynayan Sinem Ünsal, bir şampuan markasının yüzü oldu. Basın toplantısına katılan Ünsal, burada diziye dair samimi itiraflarda bulundu. Ünsal, senaryoya çalışırken aynı zamanda tıp diline de hakim olmaya çalıştıklarını belirtti. Peki Sinem Ünsal kimdir?

ABONE OL
GİRİŞ 25.02.2020 11:52 GÜNCELLEME 26.02.2020 10:52 Magazin
Mucize Doktor'un Nazlı'sı Sinem Ünsal'dan samimi itiraflar! Peki Sinem Ünsal kimdir?
Mucize Doktor'un Nazlı'sı Sinem Ünsal'dan samimi itiraflar! Peki Sinem Ünsal kimdir?

Dün The St. Regis İstanbul'da gerçekleşen bir şampuan markasının tanıtımına katılan Sinem Ünsal aynı zamanda markanın yeni yüzü de oldu. İlk kez Siyah Beyaz Aşk dizisinde Gülsüm Aslan karakteriyle karşımıza çıkan genç oyuncu Sinem Ünsal, şimdilerde fenomen hale gelen Mucize Doktor dizisinde yer aldı. Nazlı adında bir doktoru oynayan oyuncu, burada diğer bir doktor olan otizmli Ali Vefa ile arasındaki ilişki sayesinde gönüllere taht kurdu. Ünsal, katıldığı markanın tanıtımında dizi hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Kariyeri için önemli bir çıkış yakaladığını belirten oyuncu rolüne çalışırken tıbbi terimlerine de baktıklarını söyledi. Başarılı bir iş olduğunu ve ekibin de gayet uyumlu çalıştığını açıkladı. 

PEKİ SİNEM ÜNSAL KİMDİR?

21 Haziran 1993 yılında İzmir'de doğan Sinem Ünsal, Çerkes kökenli bir anne ve Azeri bir babanın kızıdır. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat mezun oldu. 2017 yılından beri dizilerde oynamaktadır. İlk kez Siyah Beyaz Aşk daha sonra ise Çoban Yıldızı ve Kızım gibi dizilerde oynadıktan sonra Eylül 2019 tarihinden beri Mucize Doktor dizisinin başrol karakteri olan Nazlı Gülengül'ü canlandırıyor.

sinem ünsalın oynadığı nazlı karakteri

YORUMLAR 4
  • özgür 4 yıl önce Şikayet Et
    acı hayat dizisinde kenan imirzalioğlu ile oynamıştı.. 2005 te nasıl 1993 doğumlu oluyor
    Cevapla
  • Elsa 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben iran liyim ve sinemunsali çokseviyorumben de sinemunsalgibi bir oyunçu olmayi çok isterim
    Cevapla
  • murat uzun 4 yıl önce Şikayet Et
    Valla Mucize Doktor filmini severek izliyordum ama son bölümlerde film yeşilçam filmlerine benzedi artık o heyecanlı acil çözüm yerine aşk konuşulmaya başladı,herkes birbirine aşık,tadı kaçtı anlayacağınız
    Cevapla
  • harun 4 yıl önce Şikayet Et
    çok tatlı bir kız. Allah ailesine sevdiklerine bağışlasın.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR