Mülteci çocuklara yardım eden Haluk Levent gereksiz eleştirilere maruz kaldı!

Sosyal sorumluluklar karşısında hiçbir zaman sessiz kalmayan Haluk Levent, son olarak sınır kapılarına akın eden mülteci çocuklar için çağrıda bulundu. Bunun üzerine bazı kesimler tarafından eleştiriye maruz kalan ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 01.03.2020 12:45 GÜNCELLEME 01.03.2020 12:45 Magazin
Mülteci çocuklara yardım eden Haluk Levent gereksiz eleştirilere maruz kaldı!
Mülteci çocuklara yardım eden Haluk Levent gereksiz eleştirilere maruz kaldı!

Suriye'nin İdlib şehrinde Türk askerine yapılan saldırı sonrası Türkiye, Avrupa sınırlarının denetimini kaldırdı. Bunun üzerine mülteciler sınır kapılarına akın etti. Edirne ve Tekirdağ'a giden mülteciler kontrolsüz bir şekilde kapılardan Avrupa ülkelerine geçti. Ancak bu yığılma esnasında kapılarda birçok mülteci bekledi.

haluk levent

Soğuk hava şartlarına rağmen çocuklarıyla beraber sınırdan geçmeye çalışan ailelerin yardımına yine Türk yardım kuruluşları yetişti. Her zaman mazlumun yanında olan Tük yardım kuruluşlarından biri olan AHBAP'ta kapılardaki çocuklar için yardım paketleri hazırladı. AHBAP'ın kurucusu olan Haluk Levent sosyal medya hesabından "Edirne! Keşan! Çanakkale! İzmir Dikili! Tüm Ahbap'lar sınıra! Çocuklar var! Oralarda sıkışanlar var! Çocuk bezi, çocuk maması, bolca su! Haydi canlarım!" sözlerini paylaştı. Bu paylaşım üzerine ünlü şarkıcı gereksiz eleştirilere maruz kaldı.

haluk leventin paylaşımlarından biri

Yapılan eleştirilere sessiz kalmayan Levent ise "Biz o çocuklara su götürdük, bunu yapmazsam insan olamayacağımı düşünüyorum" ve "Twitin altı a-politik soslu Türkiye gerçeği. 'Çocuksa çocuk ölürse ölsün bize ne?' diyenler, gücü güçsüze yetenlerdir. Öteden beri Suriyeliler konusunda yazdıklarım ortada. O ayrı bu ayrı. Ama çocuklara su götürüyorlar diye Ahbap'lara sitem etmeyin lütfen bağışlayın bizi" açıklamalarında bulundu. Daha sonra başka bir paylaşım yaparak "Bebeklerin ırkı milliyeti olmaz" dedi. 

YORUMLAR 5
  • Dogrular 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam dogru bir is yapmis kim elestiriyorsa esed den farki yok zalim ve haydut tur
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Politikasını eleştir eyvallah ama yardım eleştirisinde bulunuyorsan zihniyetin bozuk demektir.
    Cevapla
  • Harun 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar kirli dunyada temiz kalmak cok zor be kardes
    Cevapla
  • misafir mgl 4 yıl önce Şikayet Et
    sen hak yolunda devam edersen Allah seninle beraberdir...kim ne derse desin hic önemli degil...Allah cc bunu karşiliksiz birakmayacaktir gerisi boş...
    Cevapla
  • Nazlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal kardeşim çocuğun ırkıda olmaz çocuk her zaman masum ve günahsızdır kim ne derse desin onun günahıda yoktur siz boş sözleri duymayın
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR