Mustafa Sandal'dan karantina dönemine yönelik açıklama!

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, karantina döneminde özlem duyduğu şeyler hakkında konuştu.

ABONE OL
GİRİŞ 08.04.2020 17:54 GÜNCELLEME 08.04.2020 18:09 Magazin
Mustafa Sandal'dan karantina dönemine yönelik açıklama!
Mustafa Sandal'dan karantina dönemine yönelik açıklama!

İki erkek çocuğu bulunan şarkıcı Mustafa Sandal, karantina döneminde çocuklarıyla ilgili özlediği şeyler hakkında konuştu. Çocuklarını okula götürüp almayı özlediğini belirten Sandal, 'Çocuklarımızın 2 hafta bende, 2 hafta annelerinde kalmasına karar verdik. Yaman ve Yavuz, karantinanın ilk döneminde benim yanımdaydı. Uzaktan eğitim konusunda onlara yardımcı oldum, zaman zaman eşlik ettim. Evde oyunlar oynadık, birlikte spor yaptık. Birlikte keyifli vakit geçiriyoruz.' diyerek karantina döneminde ne yaptıklarını belirtti.

OĞLU İLE ANISINI ANLATTI

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, 8 yaşındaki oğlu Yaman ile yaşadığı bir anısını anlattı. Sandal, "Oğlumla bir gün oturuyorduk, birden çok duygusallaştı ve yanıma gelip yaşımı sordu. 50 yaşındayım deyince gelip bana sarıldı. 'Keşke daha genç olsaydın, ben büyüyeceğim sen öleceksin' deyince kötü oldum. Üzüntüsünü hissettim. Keşke oğluma daha erken kavuşsaydım." diyerek duygularını dile getirdi.

MUSTAFA SANDAL'DAN O SES TÜRKİYE AÇIKLAMASI

O Ses Türkiye yarışmasının ilk iki sezonunda jüri üyeliği yapan şarkıcı Mustafa Sandal, yarışma hakkında bazı iddialarda bulundu. Sandal, programın bir müzik yarışması değil eğlence programı olduğunu iddia etti.

Sandal, "Benim de ilk iki sene jürisi olduğum dönemden itibaren hiçbir zaman müzik yarışması değildi. Bunu açık ve net olarak söyleyeyim. O aslında bir jüri şovu ve eğlence programı." açıklamasında bulundu.

YORUMLAR 1
  • HAKLI HAKKI 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir erkek 25 yaşını geçmeden evlenmeli..
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR