İbrahim Tatlıses'e büyük şok! İki kadın çalışanı tarafından dolandırıldı

İmparator lakaplı ünlü türkücü İbrahim Tatlıses iki kadın çalışanı tarafından dolandırıldı. Sanatçı, milyonlarca lira hesaplarına aktaran iki çalışan hakkında suç duyurusunda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 19.03.2020 13:43 GÜNCELLEME 30.09.2020 15:13 Magazin
İbrahim Tatlıses'e büyük şok! İki kadın çalışanı tarafından dolandırıldı
İbrahim Tatlıses'e büyük şok! İki kadın çalışanı tarafından dolandırıldı

"Tatlıses Gıda" adından şirketi olan İbrahim Tatlıses, dolandırıldı. Şirkette muhasebe görevlisi olarak çalışan iki kadın adlarına para topladığı ortaya çıktı. Şirketi bağımsız bir firmanın denetlemesi sonucu ortaya çıkan gerçek Tatlıses'i üzdü. Tatlıses'in şikayeti üzerine haklarında dava açıldı. 

İBRAHİM TATLISES

EŞLERİNİ İŞÇİ GÖSTERDİLER!

Şirketin hazırladığı raporda; Ö. P. üçüncü şahıslara ödeme yapılmış gibi şirketten para çıkışı yapıp, kestiği makbuzlarla hesabına yaklaşık 1 milyon 192 bin lira geçirdiği belirlenirken, eşi A. P.'yi 13 ay boyunca şirkette çalışmış gibi gösterdiği ve SSK işlemleriyle birlikte şirketi yaklaşık 45 bin lira zarara uğrattı. Aynı zamanda Ö. P.'nin şirket üzerinden kendisine kiralık araç tahsis ettiği ve bu araca şirket hesabından 28 bin lira ödediği de tespit edildi. Diğer çalışan F. T.'de tıpkı Ö. P. gibi hesabına para aktarımı yapmış. 

İBRAHİM TATLISES DOLANDIRILDI

SAVCILIĞA BAŞVURDU

Rapor sonrası ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, avukatı Hayati Şahin aracılığıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu. Tatlıses'in avukatı Şahin, şirkette görevli Ö. P. ve F. T.'nin resmi belgede sahtecilik suçu işlediğini, görevlerini kötüye kullandıklarını ve böylece şirketi dolandırdığını ileri sürdü. Olayla hakkında soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • Salim 4 yıl önce Şikayet Et
    Haberde adı geçen fulya akbay Toprak ve Özlem Polat . Ayrıca iboyu çok önceden dolandirmislar
    Cevapla
  • Imam43 4 yıl önce Şikayet Et
    Aslan kocayınca kurdun oyuncağı olurmuş.
    Cevapla
  • zafer gülten 4 yıl önce Şikayet Et
    kurt kocayınca maskara durumuna düşermiş.
    Cevapla
  • Manisa 4 yıl önce Şikayet Et
    Kadınlarla bu kadar içli dışlı olursan olacağı bu.
    Cevapla
  • Sokak lambasi 4 yıl önce Şikayet Et
    Gunahim kadar sevmem bu karektersizi ama benim diyen sanatcilari cebinde cikarir onlarca insanada ekmek kapisi oldu dogruya dogru
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR