Supernatural yıldızı Jensen Ackles 'Tek tek basaraktan' türküsüyle dans etti!

Tüm dünyayı etkileyen koronavirüsü Hollywood yıldızlarını da eve kapattı. Bunlardan biri de Supernatural dizisinin başrol oyuncusu olan Jensen Ackles'te var. Ackles, çocuklarıyla beraber 'Tek tek basaraktan' türküsüyle dans etti. O anları eşi sosyal medya hesabından paylaştı. Peki Jensen Ackles kimdir?

ABONE OL
GİRİŞ 23.03.2020 14:03 GÜNCELLEME 23.03.2020 17:40 Magazin
Supernatural yıldızı Jensen Ackles 'Tek tek basaraktan' türküsüyle dans etti!
Supernatural yıldızı Jensen Ackles 'Tek tek basaraktan' türküsüyle dans etti!

2005 yılında yayın hayatına başlayan ve kısa sürede fenomen hale gelen Supernatural'in başrol oyuncusu Jensen Ackles hayranlarını şaşırttı. Ackles koroanavirüs dolayısıyla eşi ve çocuklarıyla eve kapandı. Vakit geçirmeye çalışan oyuncu 'Tek tek basaraktan' türküsüyle dans etti. Eşi tarafından sosyal medyada paylaşılan bu video paylaşım rekoru kırdı.

İŞTE O VİDEO;

PEKİ JENSEN ACKLES KİMDİR?

1 MART 1978 yılında doğan Jensen Ross Ackles, modellik olarak başladığı kariyerine oyunculukla devam etti. 1997 yılında Llyod V. Berkener High School'dan mezun oldu. Birçok dizide yer almasına rağmen ilk çıkışını Supernaturel dizisindeki karakteriyle yakaladı. Daha sonra 2009 yılında "My Bloody Valentine 3D" korku filminde Tom Hanniger adında bir karakteri oynadı. Sonraki yıl Batman: Under The Red Hood animasyon filminde de Red Hood (Jason Todd) karakterini seslendirdi. Oyuncu Danneel Harris ile evlendi. 2013 yılının 30 Mayıs tarihinde Justice Jay Ackles adında bir kız çocuğunu kucağına aldı.  2016 yılın 2 Aralık tarihinde ise Zeppelin Bram (erkek) ve Arrow Rhodes (kız) adında ikizleri oldu.

YORUMLAR 2
  • selin 4 yıl önce Şikayet Et
    Ahh bu adama bayılıyorum ya çok karizmatik.
    Cevapla
  • Gamze 4 yıl önce Şikayet Et
    Hayalimdeki baba figürü ♥️♥️
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR