Kim Kardashain'ın skandal paylaşımına Demet Akalın'dan sert tepki!

Milyarder Kim Kardashain, sosyal medya hesabından Türk tarihine ait skandal bir paylaşımda bulundu. Hikaye kısmında Ermeni olaylarıyla ilgili paylaşım yapıp ve Türklerin hedef alan Kardashain'a ilk tepki şarkıcı Demet Akalın'dan geldi. Akalın, Twitter hesabından sert sözlerle tepki gösterdi.

ABONE OL
GİRİŞ 27.04.2020 09:36 GÜNCELLEME 27.04.2020 10:02 Magazin
Kim Kardashain'ın skandal paylaşımına Demet Akalın'dan sert tepki!
Kim Kardashain'ın skandal paylaşımına Demet Akalın'dan sert tepki!

Kim Kardashain skandal paylaşımlarına devam ediyor. Geçtiğimiz ay lahmacuna Ermeni Pizza'sı diye  Kardashain bu kez de 1915 Ermeni Olaylarına dair paylaşımda bulunarak Türkleri hedef gösterdi. Kısa sürede Türk takipçileri tepkili paylaşımlarda bulundu. Instagram hesabının hikaye bölümünde yaptığı paylaşım Twitter da gündem oldu.

DEMET AKALIN'DAN KARDASHAİN'A: BİZ BARBAR DEĞİLİZ

Şarkıcı Demet Akalın'da Kardashian'ın "Toplamda 1,5 milyon Ermeni öldürüldü. Osmanlı Türkleri, kadın ve çocukları da öldürdü" ifadelerine karşılık "Şöyle okkalı bir İngilizce ile yardım ettiğimiz ülkeleri yazsanıza Kim'i etiketleyeceğim. Biz barbar değiliz" sözleriyle tepki gösterdi.

DEMET AKALINDAN KARDASHAİN'A TEPKİ

KARDASHAİN LAHMACUNA ERMENİ PİZZASI DEDİ!

39 yaşındaki Kim Kardashain, farklı stili ve pahalı hayatıyla Amerika magazinin gündeminde düşmüyor. Aileden zengin olan Kardashain birçok ünlünün yanı sıra sosyal medyada en çok takipçiye sahiptir.

kım kardashain

Kardashain, koronavirüs salgını nedeniyle ailesiyle eve kapandı. Dün sosyal medya hesabından paylaşım yapan ünlü isim eve gelen Lahmacuna Ermeni pizzası dedi. Bu paylaşıma Türk takipçileri tepki gösterdi. Bunlar arasında Demet Akalın'da var.

kardashaina demet akalın cevabı

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR