Ünlü sanatçı Uğur Işılak isyan etti: Batsın kininiz...

Ünlü sanatçı Uğur Işılak sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile adeta isyan etti. Işılak son paylaşımında #BizBizeYeteriz diyerek binlerce beğeni ve yorum aldı.

ABONE OL
GİRİŞ 31.03.2020 09:15 GÜNCELLEME 31.03.2020 09:48 Magazin
Ünlü sanatçı Uğur Işılak isyan etti: Batsın kininiz...
Ünlü sanatçı Uğur Işılak isyan etti: Batsın kininiz...

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs nedeniyle kabine toplantısı sonrası çok önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Dayanışma kampanyası başlatıldığını açıklayarak, "Kampanyayı, şahsım olarak, 7 aylık maaşımı bağışlayarak açıyorum. Biraz önceki toplantımızda bakan arkadaşlarımız da, aynı şekilde bu ayki maaşlarını kampanyaya bağışlama kararı aldılar." dedi. Bu sözlerin üzerine sosyal medyada olumsuz sözler söyleyenler için ünlü sanatçı Uğur Işılak isyan etti. "Devlet destek olur, karşı çıkarsınız" sözleriyle başlayan paylaşımına "batsın kininiz" sözleriyle noktaladı.

İŞTE UĞUR IŞILAK'IN PAYLAŞIMI;

"Devlet destek olur, karşı çıkarsınız. 

Millet fedakârlık yapmak ister, karşı çıkarsınız.

Yasak gelir karşı çıkarsınız; yasaklanmaz karşı çıkarsınız. 

Batsın sizin kininiz, nefretiniz, ideolojiniz."

YENİ PAYLAŞIM GELDİ: BİZ BİZE YETERİZ...

YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • emine turan 4 yıl önce Şikayet Et
    her zzman vatan ve milletin yanindayiz biz bize yeteriz imefeye bor almiyalim hayatimiza nzmusumuzz vTznimiza ipotek koydurmiyalim bi: bize yeteriz
    Cevapla
  • Dulacehu 4 yıl önce Şikayet Et
    Ugur bey batmasin chp ve diyerlerin kini.neden diyeceksin.ben 3 lider tutum.1 sayin demirel .bu chp ve ekipleri demirele kufur hakaret ede ede .demirel basbakan oldu bir daha oldu ve enson cumhurbaskani oldu .sayin demirel calisti onlar kufur hakaret etiler.sonlari perisan oldular .2.sayin ozal ayni sekilde yuklendiler .ozal calisti basbakan basbakan en son cuhurbaskani.yine chp nini sonu sirif.3.sayin baskanimiz erdogan .sayin erdoganin kac kere basbakan oldugunu sayaniyorun.ayni sekilde cunhurbaskani ve en son bskan oldu..bu chp nin kufurbaz milletvekileri .chp sinde eksik olmasin .ansekilde kincilerde.onlar benin tutuvun baskanlara hakaret etikce kazaniyorlar.
    Cevapla
  • AKINCI RUHU 4 yıl önce Şikayet Et
    #BizBizeYeteriz Türkiye
    Cevapla
  • mami57 4 yıl önce Şikayet Et
    Adamın dibisin ağzına sağlık helal olsun sana
    Cevapla
  • Gurbet 4 yıl önce Şikayet Et
    Artık sözün bittiği yerdeyiz Akla karayı içimizde çürük zihinleri Bedendeki o uru kesip atma vaktidir Yoksa tüm vücudu sarıp yok olmaya mahkümuz Çünkü bu milletin başına ne geldiyse merhametinden ötürü gelmiştir Şu durumda kenetlenmemiz gerekirken bunu fırsat bilip sözde ifade özgürlüğü altında devletimize ve asil Türk milletine açıkça düşmanlık ilan ederler Bu hainler gözlerini batıya çevirip o akıl hocalarının yok oluşunu görsünler Tarihi kara elleri kanlı zalim devletlerin helak oluşunu izlesinler Allah daima doğrunun yanındadır geçmişte Ecdadımız mazlumun hakkını müdafaa ederek şanlı tarihine altın harflerle yazmıştır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR