İtalyan şef Danilo Zanna'dan hükümete övgü dolu sözler!

MasterChef programının jüri üyesi Danilo Zanna, ülkesi İtalya'ya sağlık malzemesi yardımında bulunan hükümetimiz için teşekkür mesajı paylaştı.

ABONE OL
GİRİŞ 01.04.2020 17:34 GÜNCELLEME 03.04.2020 09:22 Magazin
İtalyan şef Danilo Zanna'dan hükümete övgü dolu sözler!
İtalyan şef Danilo Zanna'dan hükümete övgü dolu sözler!

MasterChef programının jüri üyesi olan İtalyan şef Danilo Zanna, Koronavirüs nedeniyle zor günler geçiren ülkesine destek malzemeleri yollayan Türkiye hükümeti için bir mesaj paylaştı. Zanna mesajında, hükümete teşekkür mesajını iletti.

Zanna mesajında, 'Burada uzun zamandır yaşıyorum ve Türkiye'nin büyük kalbini, gücünü ve tutkusunu iyi biliyorum. Ve bir kez daha bu büyük ülke, herkese nasıl harika olduğunu gösterdi. Teşekkür ederim, kalbimden ve eminim tüm İtalyanların kalbinden.' ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    başlığı görünce, dedimki bu kesin danilo dur. bizim yerli şefler böyle destek verecek beyanatda bulunmazlar. tipleri müsait değil çünkü.. haklıymışım..helal danilo şef..
    Cevapla
  • Ahmet genc 4 yıl önce Şikayet Et
    Inşallah islamlada sereflenirsinz islamdaki o güzelliği görürsünüz paylaşmayı merhametli olmayı o kadar geniş ki hangisini anlatayım rabbim devletimize zeval vermesin.
    Cevapla
  • Musab Şahin özer 4 yıl önce Şikayet Et
    Biz, dünyaya da yeteriz Türkiyem
    Cevapla
  • Cihat 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu saatten sonra sen de gericisin evladım. Geçmiş olsun. Çapulcu militanlar seni sildi :)
    Cevapla
  • katibb 4 yıl önce Şikayet Et
    Tesadüf değil. Müslüman ve Türk gibi var mı cihanda.. biz kimsenin sırtına hançer saplamadık. bin kere mazlum oluruz da bir kere zalim olamayız.. bunun hürmetine onca küffara karşı hep ayaktayız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR