Demet Akalın'dan Koronavirüse yakalanan dostu Esra Balamir'e manevi destek!

Ünlü şarkıcı Esra Balamir, Koronavirüs salgını sebebiyle test yaptırdığını ve kendisine 14 gün karantinanın ardından test sonucunun pozitif çıktığını belirtmişti. Demet Akalın'dan yakın arkadaşı Esra Balamir'e destek paylaşımı geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 08.04.2020 10:59 GÜNCELLEME 08.04.2020 11:01 Magazin
Demet Akalın'dan Koronavirüse yakalanan dostu Esra Balamir'e manevi destek!
Demet Akalın'dan Koronavirüse yakalanan dostu Esra Balamir'e manevi destek!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde Koronavirüse yakalandığını açıklayan yakın dostu Esra Balamir için bir destek paylaşımında bulundu. Akalın, fotoğraflarını paylaştığı Balamir için, 'En çoookk özlediğim geçecek bugünler Allah'ın izniyle..' mesajını paylaştı.

TEDAVİ SÜRECİNİ ANLATTI

Şarkıcı Esra Balamir, Koronavirüs salgını hakkında konuşmuştu. Bir arkadaşına test yapıldığını ve sonucunun pozitif çıktığını söyleyen Balamir, kendisine de test yapıldığını ve kendisinin 14 gün karantinada kalacağını belirtmişti. Balamir'e yapılan testin sonucu belli oldu. Balamir'in testi pozitif çıktı. Ünlü isim canlı yayında, hastalığı fark ediş anından itibaren geçirdiği tedavi sürecini anlattı:

Balamir, arkadaşının testinin pozitif çıkmasının ardından kendisine de eve gelip bir test yaptıklarını belirtti. İlk gün için sabah 2 akşam 2 olmak üzere 4 kez ilaç aldığını ve bunun kendisini biraz sarstığını belirten Balamir, doktorlar tarafından düzenli olarak arandıklarını ve bir psikolog tarafından da aranıp psikolojik destek gördüklerini belirtti.

İLAÇLARIMI EVE GETİRİYORLAR 

Konu hakkında konuşan şarkıcı, 'Tedavi oluyorum. İlaçlarımı eve getiriyorlar.' açıklamasında bulundu.

Balamir daha önce, "Arkadaşıma Covid-19 testi yapıldı, maalesef pozitif çıktı. Bana da test yaptılar, sanırım benim de pozitif. Evde karantinada kalmam söylendi. Sağlıkçılar ilgili ve titizlikle çalışıyorlar. Sonucumu bekliyorum." şeklinde konuşmuştu.

YORUMLAR 1
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Ünlü şarkıcı derken bir tane şarkısını bilen yazsın
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR