Aşk-ı Memnu ve Doktorlar dizisini yeniden yayınlama kararı alındı

Koronavirüs nedeniyle evde kalanların yoğun isteği üzerine Kanal D ekranlarında Aşk-ı Memnu dizisini ve Show TV ekranlarında yayınlanan Doktorlar yeniden yayınlama kararı aldı.

ABONE OL
GİRİŞ 04.04.2020 13:19 GÜNCELLEME 05.04.2020 11:26 Magazin
Aşk-ı Memnu ve Doktorlar dizisini yeniden yayınlama kararı alındı
Aşk-ı Memnu ve Doktorlar dizisini yeniden yayınlama kararı alındı

Koronavirüs sürecini evinde geçiren vatandaşlar ise sosyal medya hesaplarından Kanal D'ye seslenerek Aşk-ı Memnu dizisinin tekrar bölümlerinin yayınlanmasını istedi. Gelen çağrılar üzerine harekete geçen kanal ise hafta içi her gün 10.45'de yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programının gününü değiştirdi. 2. Sayfa programı koronavirüs tedbirleri kapsamında kısa bir süreliğine sadece Cumartesi ve Pazar günü yayınlanacak.

Hafta içi her gün ise başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in paylaştığı Aşk-ı Memnu dizisi yayınlanacak. Dizi, 06 Nisan Pazartesi'den itibaren hafta içi her gün yeniden ekrana gelecek.

DOKTORLAR DİZİSİ YENİDEN YAYINLANIYOR

Yayınlandıgı dönem ekrana damga vuran Doktorlar tekrarlarıyla ekranlara geri dönüyor. Başrollerinde Kutsi, Yasemin Özilhan, Melike Güner, Bekir Aksoy, Yağmur Atacan ve Yeşim Ceren Bozoğlu’nun yer aldığı dizi Pazartesi 17.30’da teve2’de ekranlara gelecek.

YORUMLAR 17 TÜMÜ
  • Ilahe 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu yaziya cok sevindim cok iyi lutfen iki aile dizisini yayinlasaniz nolur lutfen
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Aile dizisi mi ? Ahlaksızlık ne zaman aile dizisi oldu ? Yengesiyle aşk yaşayan Behlül ve kocasını aldatıp kocasının yeğeniyle aşk yaşayan Bihter normal mi size göre ? Ne edep kaldı ne haya ne ar kaldı hiçbir şey kalmadı. Modernleşme adı altında yıllardır toplumu ve genç nesilleri zehirlerdiler batılılaştırmaya çalıştılar. Yeter artık yaa
    Cevapla
  • Bıkkın 4 yıl önce Şikayet Et
    iyice bıktıracaklar belli oldu.....
    Cevapla
  • Halk 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben olsam bu yayın yapanların yerine güzelim eski Türk sineması koysunlar hepsi güzel nostalji filmler ama nerde :((Vahi öz Öztürk Serengil rahmetli komik sinema nedesem boş
    Cevapla
  • Halk 4 yıl önce Şikayet Et
    Bana kalsa koysunlar güzelim eski nostalji Türk sineması fimlerimizin nesi varki Türkan Şoray .Cüneyt Arkın Hülya Koçyiğit. Kartal Tibet.. daha özledik bunların güzelim filmlerimiz varken ben bıktım bu dizilerden açıkçası .
    Cevapla
  • sapik 4 yıl önce Şikayet Et
    ne fenomen ya sapik diziler deseniz daha dogru olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR