Duygu Özaslan’ın yeni evinin kirası dudak uçuklattı! Duygu Özaslan kimdir?

Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan Maslak'tan taşınarak ünlü isimlerin bulunduğu bir siteye taşındı. Kısa sürede fenomen olan Duygu Özaslan'ın yeni kirası dudak uçuklatıyor. Peki Duygu Özaslan kimdir? Duygu Özaslan kaç yaşında? Duygu Özaslan'ın yeni evi nerede? İşte soruların yanıtı:

ABONE OL
GİRİŞ 04.04.2020 10:27 GÜNCELLEME 13.04.2020 09:51 Magazin
Duygu Özaslan’ın yeni evinin kirası dudak uçuklattı! Duygu Özaslan kimdir?
Duygu Özaslan’ın yeni evinin kirası dudak uçuklattı! Duygu Özaslan kimdir?

Youtuber Duygu Özaslan çektiği videolar ile şöhreti kısa sürede yakaladı. Adından söz ettirmeye devam eden Özaslan şimdi de evi ile gündemde. Uzun süredir yaşadığı Maslak'tan taşınarak Oğulcan Engin'e komşu olan Özaslan, Şişli Esentepe'de bulunan lüks rezidansa taşındı.

Özaslan burada bölgenin en dikkat çeken yapılarından birine taşındı. Özaslan, kiraların 15 bin TL'den başladığı rezidansta, Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ve Lider Şahin gibi isimlerle komşu oldu.

160 m2 büyüklüğünde 2+1 daireye taşınan Özaslan'ın dairesinde, 40 m2'lik teras da bulunuyor.

DUYGU ÖZASLAN KİMDİR? 

1991 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Duygu Özaslan, hobi olarak açtığı youtube kanalında çektiği makyaj videolarıyla tanınmaya başladı. İstanbul Üniversitesi'nde İspanyol Dili ve Edebiyatı bölümünde eğitim alırken, okulu bırakan Özaslan, 1.66 boyunda. Videoları kısa sürede çok beğenilince bu alanda daha fazla ürün ortaya koymaya karar vererek binlerce takipçiye ulaştı. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR