Miami'de yaşayan Yeşilçam'ın efsanesi Ahu Tuğba'dan Türkiye'ye övgü dolu sözler!

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden biri olan Ahu Tuğba, uzun süre önce Miami'ye taşındı. Tuğba, son günlerde artan koronavirüs salgının Amerika'da kötü durumlara yol açtığını insanların sadece virüsten değil açlıktan da olduğunu belirtti.

ABONE OL
GİRİŞ 06.04.2020 13:22 GÜNCELLEME 06.04.2020 13:22 Magazin
Miami'de yaşayan Yeşilçam'ın efsanesi Ahu Tuğba'dan Türkiye'ye övgü dolu sözler!
Miami'de yaşayan Yeşilçam'ın efsanesi Ahu Tuğba'dan Türkiye'ye övgü dolu sözler!

Amerika'da koronavirüs salgını nedeniyle ölü sayısı 7 bin 402'ye yükselirken, vaka sayısı 300 bine doğru yükselmekte. Ahu Tuğba, Amerika'da yaşanan olayları tüm ayrıntılarıyla anlattı.

ahu tuğba türkiyeyi övdü

Amerika'nın Miami kentinde ikamet eden Tuğba, koronavirüs salgını nedeniyle çok sayıda insanın öldüğünü hükümetin herhangi bir önlem almadığını söyledi.

ahu tuğba

İnsanların açlıktan sokaklarda öldüğünü belirten Tuğba, "Amerikalı arkadaşlarıma 'Türkiye'de polis ve jandarma eve gidiyor, yardım ediyor. 65 yaş üstündeki emeklinin parasını evine götürüyor. Devlet hastanesine acilden gidince bakıyorlar' dedim. İnanamadılar. Burada 'açım' de, komşun su vermez"şeklinde konuştu.

YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • T d 4 yıl önce Şikayet Et
    Ahu hanim Allah size ve bize hidayet versin.Muslumanca bir hayat yasarsaniz ornek olursunuz.Bir zamanlar lislama donus yapacaginizi duymustur insallah tesetture girer namaza baslar insanlara ornek olurunuz abd de
    Cevapla
  • Realizer 4 yıl önce Şikayet Et
    Dediklerin doğru ama tarzınla Ama şunu yapmıyorsun anlaşılan: Burada kazandığını orada harcayacağına orda kazan buraya getir ki anlayalım samimiyetini.
    Cevapla
  • Serdar 4 yıl önce Şikayet Et
    Sana ne ki
    Cevapla
  • Değil mi? 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye yi övünce dolaylı olarak hükümeti övmüş oluyorsun. Bu ise içimizdeki haşhaşileri , gezi zekalı mahlukları ve nankör kör cahil halk siyasi görüşlüleri rahatsız ediyor
    Cevapla
  • VATANDAŞ 4 yıl önce Şikayet Et
    Madem öyle ise tanınmış bir sanatçı olduğun, ekmeğini yiyip suyunu içtiğin,bolca paralar kazandığın,acı veya tatlı hatıralar yaşadığın Türkiyeyi neden terkettin demezlermi !
    Cevapla
  • Btm 4 yıl önce Şikayet Et
    Pişman
    Cevapla
  • Hasan Uçak 4 yıl önce Şikayet Et
    Ahu hanımın ifadeleri gelişmiş abd nin düştüğü acziyeti açıkça gösteriyor. Türkiye yi beğenmeyen hainlere tokat gibi ifadeler kullanmış
    Cevapla
  • Konçerto 4 yıl önce Şikayet Et
    Laf olsun diye konuşan şom bir ağız.
    Cevapla
  • Angara 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen ömründe hiç miami,yi gördünmü? Vatandaș yönetimi eleștirince vatan haini? Türkiyede değilde miami,de yașayan birisi vatan sever öylemi?.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR