Beyazıt Öztürk'ten yıllar sonra gelen 'Beyaz Show' itirafı!

Bu Cuma gecesinden itibaren yeniden yayınlanmaya başlayan Beyaz Show, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Öztürk, programı izlerken yaşadığı duyguları canlı yayında anlattı.

ABONE OL
GİRİŞ 13.04.2020 09:35 GÜNCELLEME 13.04.2020 09:37 Magazin
Beyazıt Öztürk'ten yıllar sonra gelen 'Beyaz Show' itirafı!
Beyazıt Öztürk'ten yıllar sonra gelen 'Beyaz Show' itirafı!

2. Sayfa adlı magazin programına konuk olan ünlü komedyen Beyazıt Öztürk, ilk yayınlandığı günden bu yana ekrana gelen Beyaz Show'a ait özel anlarla ilgili ilk kez konuştu. Öztürk, 'Ben izlemeyecektim. Çünkü Beyaz Show'u hayatım boyunca hiç izlemedim. Çünkü kendimi çok eleştiriyordum.' açıklamasında bulundu. 

O Ses Türkiye jüri üyeliğine geçtikten sonra yıllardır devam ettirdiği talk show programı Beyaz Show'u bitiren komedyen Beyazıt Öztürk, Beyaz Show programıyla yeniden ekrana gelmeye başladı.

Setlere ara verilmesinin ardından eski dizilerin yayınlanmaya başladığı dönemde, Kanal D yönetimi Kuzey Güney, Aşk-ı Memnu ve Poyraz Karayel dizilerini de yayınlamaya başladı. Beyaz Show da özel bölümleriyle ekranda oluyor.

YORUMLAR 2
  • Mümtaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Vah vah dört gözle bekliyordum bunun yaptığı programı kim izliyor anlamıyorum hangi insanlığa ne veriyor. İzleyenlere hayırlı olsun ben şahsen hiç izlemedim hiçde ilgi alanım değil.
    Cevapla
  • Xray 4 yıl önce Şikayet Et
    Programınfa Pkk güzellemesi yapan birine izin vermişti ve sonra ülkeyi terk etmişti en son hatırladığım. Şimdi ne oldu da geri döndu.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR