Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran'dan Haluk Levent'e teşekkür paylaşımı!

Şarkıcı Haluk Levent ve Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran bir araya geldi. Levent, Kıran'ı makamından ziyaret etti. O anları sosyal medya hesabından paylaştı. Haluk Levent'in paylaşımına karşılık Bakan yardımcısı da sosyal medyadan teşekkür paylaşımında bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 14.04.2020 15:10 GÜNCELLEME 14.04.2020 15:14 Magazin
Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran'dan Haluk Levent'e teşekkür paylaşımı!
Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran'dan Haluk Levent'e teşekkür paylaşımı!

Koronavirüs salgını nedeniyle birçok iş yeri kapatıldı. Sosyal kısıtlama getirilen bu günlerde devlet maddi durumu kötü olan aileler için seferber oldu. Bunun yanı sıra Haluk Levent'in başkanlığını yaptığı AHBAP gibi platformlarda harekete geçti. Dev yardımlar toplanıp ihtiyaç sahiplerine iletildi. Salgın devam etmesi dahilinde de bu yardımların süreceği bildirildi.

haluk levent

Şarkıcı Haluk Levent, yaptığı bu hareketlerle bir kez daha gönüllerde taht kurmayı başardı. Levent, yurt dışından kendisine ulaşan Türk öğrenciler için Dışişleri Bakan yardımcısı Yavuz Selim Kıran ile bir araya geldi. Çaresiz kalan öğrencilerin bilgilerini Bakan yardımcısıyla paylaşan Levent, ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Yaptığı bu güzel jeste karşılık Bakan yardımcısı da kendi sosyal medya hesabından teşekkür paylaşımında bulundu.

yavuz selim kırandan haluk levent paylaşımı

YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • qhelerich24 4 yıl önce Şikayet Et
    acaba hukumetle yakinlasip kotu kokular gelen ahbapta donen firildaklarin ustunumu kapatmaya calisyor. yorumlara bakiyorum da eski tefeci/mafyacik haluk leventi hic tanimamislar.
    Cevapla
  • Zorbey 4 yıl önce Şikayet Et
    Haluk Levent'de bu yardımları kendi cebinden yapmıyor, değerli arkadaşlar, O bir aracı. Yaptığı bu aracılık için kendine teşekkür ediyoruz. Yardımları hep bireyselleştiriyoruz, sonra o insanlardan olmadık beklentilere giriyoruz milletçe. kim, kimdir, nedir, Kiminle, nasıl yürüyor. kapının ardındakileride bazen irdelememiz gerekli. Haluk Levent bir aracılık işine girişmiş işini yapmaya çalışıyor, tekrar teşekkür ederiz kendisine..
    Cevapla
  • sel yaz 4 yıl önce Şikayet Et
    haluk levent insan olmanın fazıletıne sahip bir insan, olması gereken insan profili , anormal olan insanlık faazıletıne sahip olamayan bizleriz , malesef biz daha fazlayız , sonrada Haluk leventi cok buyutuyoruz hayır o normal, bizler çok ufaldık.
    Cevapla
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Haluk adamdır
    Cevapla
  • Ağrılı 4 yıl önce Şikayet Et
    Vatan perver , helal olsun vicdalı adam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR