Doya Doya Moda Sedanur Gümüş kimdir? Doya Doya Moda Sedanur kaç yaşında, nereli?

Tv8 ekranlarında yayınlanan sevilen moda programı Doya Doya Moda'ya Sedanur Gümüş isimli bir yarışmacı katıldı. Herkesin evde kaldığı günlerde severek izlediği Doya Doya Moda programına katılan Sedanur Gümüş kimdir? Sedanur kaç yaşında, nereli? sorularının cevabı bugünkü yazımızda.

ABONE OL
GİRİŞ 21.04.2020 11:08 GÜNCELLEME 06.05.2020 12:17 Magazin
Doya Doya Moda Sedanur Gümüş kimdir? Doya Doya Moda Sedanur kaç yaşında, nereli?
Doya Doya Moda Sedanur Gümüş kimdir? Doya Doya Moda Sedanur kaç yaşında, nereli?

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda programda 42 beden üzeri 8 kadın yarışmacı en yüksek puanı alarak altın kolyenin sahibi olmak için 5 gün boyunca mücadele ediyor. Jüriden aldıkları haftalık toplam puanları 10 puan üzerinden değerlendirilen yarışmacılar için ise yeni hafta bugün başladı. Bugün yeni haftaya başlayan sevilen moda programına yeni bir yarışmacı katıldı. Doya Doya Moda yeni yarışmacının ismi Sedanur Gümüş. Doya Doya Moda Sedanur kimdir, kaç yaşında? sorusunun yanıtı arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. 

DOYA DOYA MODA SEDANUR GÜMÜŞ KİMDİR?

Doya Doya Moda yeni yarışmacı Sedanur Gümüş, yarışmaya İstanbul'dan katılıyor. Sedanur Hanım, marka patent uzmanı olarak çalışıyor. Tarzı olduğuna inanan Sedanur Sündüz'ü kendisine yakın bulduğunu söylüyor.

DOYA DOYA MODA SEDANUR GÜMÜŞ KAÇ YAŞINDA?

1.62 boyunda olan Sedanur 25 yaşında.

DOYA DOYA MODA SEDANUR GÜMÜŞ KAÇ KİLO?

Doya Doya Moda yeni yarışmacı Sedanur Gümüş, 75 kilo ve 42 beden. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR