Savaşçı dizisinin setinde isyan! Çalışanlar paralarını alamıyor mu?

Dört sezonu geride bırakan, gün birincisi asker temalı dizi Savaşçı'da kriz çıktı! Set çalışanları, sosyal medya üzerinden başlattıkları etiketle paralarını alamadıklarını belirtip bu zorlu süreçte kendilerine destek çıkılmasını istediler. Dizinin başrolünde Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu ve Gaye Turgut Evin yer alıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 25.04.2020 10:52 GÜNCELLEME 25.04.2020 10:52 Magazin
Savaşçı dizisinin setinde isyan! Çalışanlar paralarını alamıyor mu?
Savaşçı dizisinin setinde isyan! Çalışanlar paralarını alamıyor mu?

Kılıç Timi adlı askeri bir timin hikayesini anlatan ve yayınlandığı her akşam gün birincisi olma başarısı gösteren Savaşçı dizisi de, Koronavirüs salgını nedeniyle sete ara vermişti. Bu süreçte set çalışanları tarafından sosyal medyada bir kampanya başlatıldı. Savaşçı Ekibi Hakkını Arıyor başlığıyla yapılan paylaşımlarda set çalışanları, paralarını alamadıklarını iddia ettiler.

Set ekibinden yapılan açıklamada, “Bizler dizilerde seyrettiğiniz kahramanların, saçını makyajını yapan, kostümlerini tasarlayan, repliklerini hatırlatan, en iyi açıyı yakalamaya çalışan, yaptığı işi layıkıyla yapan emekçileriz... Yaptığımız işin hakkını verdik, hakkımızı istiyoruz. Bu zor günlerde emekçileri parasız bırakıp hiçbir ödeme sözünü yerine getirmemiştir. Açız ve borç içindeyiz. Bu ayıp bizim değil." ifadeleri yer aldı.

YORUMLAR 4
  • Kardes 3 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş sizin paralar sözcü halk tv korkusuz portakalın aylık 300 bin maaş . Bence zaten Fox ta yanlış yerdesiniz. Fox Türkiye düşmanı programlar yapar. Bence siz türk askerini olumlu gösterdiğiniz için CHP ve canan dan talimat gelmiştir paralarını vermeyin diziyi bitirin diye.
    Cevapla
  • Osman 3 yıl önce Şikayet Et
    Portakal yardım eder durumu iyi paso sıkıyor.
    Cevapla
  • Ibrahim keskin 3 yıl önce Şikayet Et
    Portakal olaya el koysun.
    Cevapla
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Oyunculara bak
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR