Ünlü sanatçılardan hasta vatandaşını İsveç'ten Türkiye'ye getiren hükümete övgü dolu sözler!

İsveç'te yaşayan Leyla Gülüşken, bir video yayımlayarak babası Emrullah Gülüşken'in Covid-19 hastası olduğunu ancak tedavi desteği alamadıklarını belirtip yardım çağrısında bulundu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, aileyi getirmek için ambulans uçağın İsveç'e gideceğini açıkladılar. Devletin bu büyük hareketinden sonra ünlü sanatçılardan destek paylaşımları geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.04.2020 23:11 GÜNCELLEME 26.04.2020 23:11 Magazin
Ünlü sanatçılardan hasta vatandaşını İsveç'ten Türkiye'ye getiren hükümete övgü dolu sözler!
Ünlü sanatçılardan hasta vatandaşını İsveç'ten Türkiye'ye getiren hükümete övgü dolu sözler!

İsveç'te yaşayan ve aynı zamanda kalp rahatsızlığı da bulunan Türk vatandaşı Emrullah Gülüşken'e Covid-19 teşhisi konuldu. Ancak ailenin tüm çabalarına rağmen baba, hastanede sadece 1 saat tutularak eve gönderildi. Sosyal medyada bir video çekip yayımlayan kızı Leyla Gülüşken, kardeşlerinin de astım hastası olduğunu ve tedavi desteği bulamadıklarını belirtip yardım çağrısında bulundu. Leyla'nın sesi duyuldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Twitter üzerinden yaptıkları açıklamalarda, Gülüşken ailesinin Türkiye'ye getirilmesi için Malmö'ye bir ambulans uçağın gideceği bilgisini paylaştılar. Bir süre sonra Leyla'dan teşekkür ve uçağın geldiğine dair paylaşımlar geldi.

Türkiye'nin ne kadar büyük ve güçlü bir devlet olduğunun bir kez daha tüm dünyaya ispatı olan bu olayın ardından, sanatçılar Uğur Işılak ve Umut Mürare'den paylaşımlar geldi. Mürare paylaşımında, “'Küba İsveç’teki vatandaşı için ambulans uçak gönderecek.' diye bir haber olsaydı, şu an Twitter 7’den 70’e Türkiye karşıtı herkesin Küba güzellemeleri ile yıkılırdı. Fakat uçağı gönderen Türkiye olunca, kafalar hemen kuma gömülüyor veya üç maymun oynanıyor. Alçaksınız!" ifadelerini kullanırken Uğur Işılak ise, "İsveç’te K-19 testi pozitif çıkmasına rağmen tedavi edilmeyen vatandaşımız için ambulans uçak gönderen devletin “adam”larına teşekkür ederiz. Türkiye’nin dünyadaki en güvenli ülke haline gelmesi ve insanlık dersi vermesine sevinmek hakkımızdır. Ülkemle gurur duyuyorum." ifadelerine yer verdi.

 

Ünlü şarkıcı Demet Akalın da Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, 'Emeği geçenlerden Allah razı olsun.' ifadesine yer verdi.

YORUMLAR 22 TÜMÜ
  • Vatansever biri.. 3 yıl önce Şikayet Et
    Devletimiz var olsun. Milletimiz inansın yeter. Adamlara selam olsun..
    Cevapla
  • meloss 3 yıl önce Şikayet Et
    yav yine ağladım!!!
    Cevapla
  • Ercan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir avuç çapulcu kaldılar bir dahaki seçimi alınca onlarda yok olup gidecek merak etmeyin
    Cevapla
  • Mert 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne mutlu müslümanım diyene. Irkçılık yapmayalım. 1940 li yıllarda dönemin devletbuyuklerinin azerileri ruslara teslim ettiklerini unutmayin
    Cevapla
  • Gazi 3 yıl önce Şikayet Et
    Geçmişini bilenler için, çağ kapatıp çağ açan bir millet için bu yapılanlar aslında normal şeyler. Allah Reis ten razı olsun bize kim olduğumuzu hatırlattı, kendimize gelmemize vesile oldu. LİDER olmanın önemini dünyaya gösterdi. Allah u Teala razı olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR