Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'ten alkışlanacak hareket! İbrahim Tatlıses kimdir?

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses Ramazan ayı nedeniyle 300 aileye gıda kolisi yardımında bulundu. Şimdilerde 68 yaşında olan Tatlıses'in hayatı da merak ediliyordu. İbrahim Tatlıses kimdir? İbrahim Tatlıses nereli? Nasıl meşhur oldu? sorularınızın yanıtı haberimizde.

ABONE OL
GİRİŞ 02.05.2020 12:00 GÜNCELLEME 02.05.2020 12:17 Magazin
Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'ten alkışlanacak hareket! İbrahim Tatlıses kimdir?
Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'ten alkışlanacak hareket! İbrahim Tatlıses kimdir?

Müzik dünyasında İmparator lakabıyla anılan usta sanatçı İbrahim Tatlıses'ten alkışlanacak bir hareket geldi. İzmir'deki evinde karantinada olan İbrahim Tatlıses, Instagram hesabından bir video yayınladı. Usta sanatçı videoda şunları söyledi:

"Bugün 300 haneye ulaştık. Allah kısmet ederse bayrama yakın 300 haneye daha ulaşacağız. İran’dan Şerifa Hanım'la birlikte yapmış olduğumuz bu ramazan paketini kabul edip geri çevirmediğiniz için teşekkür ederiz..Rahmetli annemin babamın hayrınadır, Allah kabul etsin. Hayırlı Cumalar."

İBRAHİM TATLISES KİMDİR?

Asıl adıyla İbrahim Tatlı olan ünlü sanatçı, 1952 yılında yedi çocuklu fakir bir ailenin , Leyla ve ciğerci Ahmet Tatlı'nın ilk çocuğu olarak Şanlıurfa da dünyaya geldi. 70 li yılların ortalarında inşaat işçiliği, demir ustalığı ve leblebicilik gibi işler yapan İbrahim Tatlıses, 80'lerin başında kendisini şöhret basamaklarını tırmanırken buldu. İbrahim Tatlı, İstanbul'a geldiğinde müzisyen Yılmaz Tatlıses'le tanıştı ve Tatlı olan soy ismini Yılmaz Tatlıses'in tavsiyesiyle Tatlıses olarak değiştirdi.  "Bir Mumdur" türküleri halk tarafından çok beğenildi ve uzun yıllar popülerliğini korudu.

YORUMLAR 23 TÜMÜ
  • Fatma Başer 3 yıl önce Şikayet Et
    Yaptığı çok güzel birşey bu günlerde ihtiyacı olanlara yardımda bulunmak
    Cevapla
  • Mardin li keko 3 yıl önce Şikayet Et
    Güzel bişey yapmış Allah razı olsun Allah kabul etsin inşallah
    Cevapla
  • Mustafa deniz 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah azından az çoğundan çok verenlerden razı olsun bizlere de bu güzel işi yapmayı nasib etsin inşallah
    Cevapla
  • Hatice Amasya 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah kazancını ihtiyaç sahipleri ile paylaşan kim varsa ona daha çok versin. Rabbim banada edebilmeyi nasip etsin. Hayrı kabul olsun her iki cihanda da Allah yar ve yardımcısı olsun.
    Cevapla
  • Yuip 3 yıl önce Şikayet Et
    Uzerinede tatlises yazmis baya sov
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR