Malatya’da koyun sürüsüne otomobil daldı: 18 koyun telef oldu

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde Malatya-Kayseri karayolu üzerinde istikamet eden bir araç koyun sürüsüne çarptı. Kazada 18 koyun telef olurken, otomobilde büyük hasar meydana geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 05.11.2022 11:14 GÜNCELLEME 05.11.2022 11:15 ÜLKE'DE BUGÜN
Malatya’da koyun sürüsüne otomobil daldı: 18 koyun telef oldu
Malatya’da koyun sürüsüne otomobil daldı: 18 koyun telef oldu

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde meydana gelen kazada yol üzerinde korkunç manzaralar oluştu. Sabah saatlerinde Malatya-Kayseri karayolunda seyir halindeki bir otomobil yol üzerindeki koyun sürüne çarptı. Kazada 18 koyun telef oldu.

Malatya'da otomobil koyun sürüsüne daldı

18 KOYUN TELEF OLDU

Kaza, 06.30 sıralarında Malatya-Kayseri karayolu Akçadağ-Kepez mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Malatya istikametine seyir halinde olan Ö.A. (44) idaresindeki 06 BZ 5623 otomobil A.A. (43) yönetimindeki koyun sürüsüne çarptı. Kazada 18 koyun telef olurken, araçta ise maddi hasar meydana geldi.

Kazayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

Malatya'da otomobil koyun sürüsüne daldı

Malatya'da otomobil koyun sürüsüne daldı

KAYNAK : İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    hayvan sahiplerini eğitin, eğitim verin
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR