Tartıştığı arkadaşı tarafından iş yerinde öldürüldü

Malatya’da tartıştığı arkadaşı tarafından silahla karın bölgesinden vurulan 27 yaşındaki genç, hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 19.11.2023 13:58 GÜNCELLEME 19.11.2023 13:58 ÜLKE'DE BUGÜN
Tartıştığı arkadaşı tarafından iş yerinde öldürüldü
Tartıştığı arkadaşı tarafından iş yerinde öldürüldü

Olay, saat 21.00 sıralarında Battalgazi ilçesine bağlı Hamidiye Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Emeksiz Caddesi girişinde kot pantolonu satışı yapılan bir iş yerinde çalışan Ahmet Ceylaner (27) ile görüşmeye gelen arkadaşı Y.B. arasında henüz bilenmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonrası olay yerinde ayrılan Y.B. daha sonra yanına pompalı tüfek alarak geldiği iş yerinde Ahmet Ceylaner'e ateş açtı. Açılan ateş sonucu şahıs, ağır yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralı Ahmet Ceylaner Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan şahıs yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

KAYNAK : İHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Mazotçi 5 ay önce Şikayet Et
    Kısas idam. Bunların netanyahudan ne farkı var. içimizde ne netanyahular var
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR