Ambulansla evinden alındı, sedyede oyunu kullandı

Manisa Turgutlu'da yatalak hastası 71 yaşındaki Mehmet Ali Dündar, ambulans ile evinden alınıp, sedye ile getirildiği okulda oyunu kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 14.05.2023 13:00 GÜNCELLEME 14.05.2023 13:00 ÜLKE'DE BUGÜN
Ambulansla evinden alındı, sedyede oyunu kullandı
Ambulansla evinden alındı, sedyede oyunu kullandı



Kentte oy kullanma işlemleri, saat 08.00'de başladı. Seçmenler, erken saatlerden itibaren sandıklara gitti. Felçli Mehmet Ali Dündar oy kullanmak için 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istedi. Turgutlu ilçesindeki evinden alınan Dündar, Gazi Ortaokulu'na getirildi. Oy kullanacağı sınıfa da sedye ile getirilen Dündar, görevlilerin yardımı ile oy kullandı. Oyunu kullandığı için mutlu olduğunu belirten Dündar, "Oyumu kullandım, huzurluyum. İnşallah memleketimiz için hayırlı olur" dedi. Dündar, daha sonra yeniden ambulansla evine bırakıldı.

KAYNAK : DHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR