Sepetli motosiklet devrildi: 1 ölü, 2 yaralı

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, yokuş inerken sürücüsünün kontrolünü kaybettiği sepetli motosiklet şarampole devrildi. Meydana gelen kazada 2 kişi yaralanırken, 1 kişi hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 22.09.2024 17:47 GÜNCELLEME 22.09.2024 17:56 ÜLKE'DE BUGÜN
Sepetli motosiklet devrildi: 1 ölü, 2 yaralı
Sepetli motosiklet devrildi: 1 ölü, 2 yaralı

Bahçeli Mahallesi’nde yaşayan Yaşar Mutlu (47), kullandığı 45 Z 0357 plakalı motosikletinin sepetine Ali Baştürk (65) ve eşi Meryem Baştürk'ü (63) de alarak evlerine gitmek üzere yola çıktı. Saat 14.00 sıralarında Kızıltepe mevkisine geldiklerinde yokuş inerken Mutlu, motosikletin hakimiyetini kaybetti. Savrularak kontrolden çıkan sepetli motosiklet, şarampole devrildi.

Sürücü Mutlu ile Meryem Baştürk yaralanırken, Ali Baştürk ise hayatını kaybetti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, Alaşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların durumunun iyi olduğu bildirildi.

Ali Baştürk'ün cansız bedeni ise jandarmanın olay yerindeki incelemesinin ardından aynı hastanenin morguna gönderildi.

Jandarma kaza ile ilgili inceleme başlattı. 

KAYNAK : DHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR