Mardin’de feci ölüm! At arabasına bindi, canından oldu

Mardin'in Ömerli ilçesinde bindiği at arabasından düşen 41 yaşındaki Şeyhmus Özgün, başını taşa vurması sonucu hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 16.10.2022 17:45 GÜNCELLEME 16.10.2022 20:20 ÜLKE'DE BUGÜN
Mardin’de feci ölüm! At arabasına bindi, canından oldu
Mardin’de feci ölüm! At arabasına bindi, canından oldu

Ölümlü kaza Mardin'in Ömerli ilçesine bağlı Havuzbaşı Mahallesi'nde gerçekleşti. At arabasına binen Şeyhmus Özgün, dengesini kaybetmesi sonucu attan düştü. Düştüğü yerde başını taşa vuran Özgün, hayatını kaybetti.

Mardin at

BAŞINI TAŞA ÇARPTI

Olay, Ömerli ilçesi kırsal Havuzbaşı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, mahallede yaşayan 41 yaşındaki Şeyhmus Özgün, kullandığı at arabasından dengesini kaybederek düştü. Çevredekilerin fark ettiği olayın bildirilmesi üzerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Özgün’ün yaşamını yitirdiğini belirledi. Özgün’ün düşerken başını taşa çarpması sonucu hayatını kaybettiği belirtildi.

Yapılan incelemelerin ardından Özgün’ün cansız cenazesi otopsi için Ömerli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

KAYNAK : İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Muş ovası 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR