Survivor'da kim elendi! SMS Sonuçları

İbrahim Yattara Survivor 2016'da iki dokunulmazlığı da kaybederek ünlüler takımından elenen isim oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 01.06.2016 10:20 GÜNCELLEME 01.06.2016 10:22 MEDYA
Survivor'da kim elendi! SMS Sonuçları
Survivor'da kim elendi! SMS Sonuçları

Yemek ödülünü kazanamayan ünlüler, ödülden sonra büyük konseye geldi. Bu aşamada ise elenen kişi  İbrahim Yattara oldu.

İLK DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KAYBEDEN ÜNLÜLER

Survivor 2016'da heycan dorukta. Ünlüler ve gönüllüler arasında oynanan ilk dokunulmazlık oyununu Gönüllüler kazandı. Konseye giden ünlülerde ilk elenme adayı oylama sonucu Semih oldu.
Ünlüler takımı elenmemek için kendi aralarında dokunulmazlık oyunu oynadı. Oynanan dokunulmazlık oyununu Yunus Günçe kazandı. Potaya girmekten kurtulan Günçe, konseyde de bir kişinin ismini elenmesi için söylemeye hak kazandı.
Dokunulmazlığı kazanan Yunus Günçe, elenmesi için Yattara'nın ismini verdi. Ve böylelikle 2. elenme adayı belli oldu. Elenme adayı olarak potaya girenler Yattara ve Semih oldu.

İKİNCİ DOKUNULMAZLIK OYUNU DA GÖNÜLLÜLERİN

İlk dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler, ikinci oyuna daha çok hırslandı ancak gönüllüler karşısında tekrar yenilen ünlüler takımı ikinci kez üzüntü yaşayarak elenmek için potaya bir isim daha koyacaklardı. Ünlüler takımından Nagihan otomatikman elenme adayı oldu. Ve potada olanlar isimler Semih, Yattara ve Nagihan oldu. Elenmek için potaya giren Nagihan, gözyaşlarını tutamadı.

ÖDÜL OYUNU 15 GÜN SONRA GÖNÜLLÜLERİN OLDU

Survivor'un şu dönemlerinde ödüller oldukça büyüyor. Bu sefer ki ödül ise, yemek ödülüydü. Gönüllüler 15 gündür açtı ve ödül oyununa sımsıkı sarıldı. Ve  yemek ödülünü kazanan gönüllüler oldu.
Oyun sonrası, ünlülerde büyük bir üzüntü vardı. Yapılan seremonide Acun, ünlüler takımından Nagihan'a söz verdi. Nagihan sözlerinde. ' Bugün oyunda degildim, elemeyi düşündüm, hiç uyuyamadım dedi'.

SMS sıralaması sonuçları yayınlandı!

  1. Nagihan Karadere
  2. Semih Öztürk
  3. İbrahim Yattara (Elendi)

Survivor'da veda eden Yattara'nın son sözleri şu şekilde:

"Ben buraya gelmenden önce kimseyi tanımıyordum. Burada arkadaşları tanımaktan dolayı çok mutluyum. Muhteşem arkadaşlar var burada. Karşı takımdan da çok iyi arkadaşlar var. İnşallah Survivor'dan sonra Türkiye'de görüşmeyi gerçekten çok isterim. En son iletişim ödülünü kazandığımızda ben ailemle konuştum. Eşim ve çocuklar bana bir şey söyledi. Baba gerçekten senin performans çok iyi. Biz seni finalde görmek istiyoruz. Ama ben o gün çok mutlu oldum. Ama bu işler kısmet. Ben oylamaya saygı duyuyorum. Size de çok teşekkür ederim bu fırsatı bana verdiğiniz için. Ben finale gitmek istiyordum ama Allah burada yol gösterdi bana. Arkadaşlara başarılar diliyorum." Yattara konuşmaların ardından Survivor adasına veda etti.

Acun Ilıcalı ilk kez bir yarışmacının çok oy alıp elendiğini söyledi.

İBRAHİM YATTARA KİMDİR?

Futbola ülkesi Gine takımlarından San Garedi'nin altyapısında başladı. 1998'de aynı kulüpte profesyonel oldu. Bir yıldan kısa süre Athlético de Coléah'ta top koşturan Yattara, 2000'de Belçika ekiplerinden Royal Antwerp ile anlaştı. 2003 yılında kariyerinin büyük bir kısmını teşkil eden Trabzonspor'a 400 bin dolar karşılığında transfer oldu. Trabzonspor kariyerinde inişli çıkışlı dönemler yaşayan Yattara, Trabzonspor kariyerinde iki Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı. Türkiye'de beş yıldan fazla zaman geçiren Yattara, Türk vatandaşlığı için başvurma hakkı kazandı ve başvuruda bulundu. Önceleri başvurusu kabul edilmese de 29 Ekim 2010'da resmen Türk vatandaşı oldu. 2016 Survivor da ünlüler takımında yarışmacı oldu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR