Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finali ve ardından büyük şok!

ATV ekranlarının rekortmen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finalinde Hızır ve Meryem Çakırbeyli vuruldu, Oktay Kaynarca diziden ayrılıyor mu? Kaynarca ‘dan Veda gibi Mesaj…

ABONE OL
GİRİŞ 17.06.2016 06:50 GÜNCELLEME 17.06.2016 06:52 MEDYA
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finali ve ardından büyük şok!
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finali ve ardından büyük şok!

40. bölümü ile dün akşam ATV ekranlarında sezon finali yapan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz akıllarda bir sürü soru işareti bıraktı. Dizide Hızır ve Meryem Çakırbeyli ’nin vurulması Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hayranlarını şok etti.  İkilinin kanlar içinde yerde kalması tüm izleyenleri üzerken çiftin önümüzdeki sezon devam edip etmeyeceği sorusu akıllarda belirdi.

Tam bu esnada Oktay Kaynarca ‘nın instagram hesabından  “Emeği geçen bütün yol arkadaşlarımın emeklerine yüreklerine sağlık, her dakikasında çok keyif aldığım bir yolculuktu…..”  notu ile set ekibinin fotoğrafını paylaşması diziden ayrıldığı yönünde yorumlandı. Fakat ünlü isimden henüz net bir açıklama gelmedi. 

DÜN GECENİN EN ÇOK KONUŞULAN DİZİSİ

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dün yayınlanan sezon finali bölümü ile adeta herkesi ekranları başına kilitledi. Dizinin Twitter 'daki etiketi 1. sıraya kadar yükseldiği Twitter Türkiye Trending Topics listesinde, bölüm sonuna ve bölüm tekrarının sonuna kadar kalmayı başardı. Bölümün bitmesinin ardından, kısa bir süre World Trending Topics listesinde 7. sırada yer aldı.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR;

Meryem ve Hızır çifti aşklarını tazelerken oldukça mutlulardır. Fakat onların fark edemedikleri bir bela bir adım gerilerindedir.
Fikret 'in namlusunun ucundaki Özkan, Hızır 'ın masayla ilgili planları doğrultusunda hayatta kalmalıdır. Ünal Kaplan 'ı yerinden edebilecek bu planlar belki de tüm güç dengelerini değiştirecektir. Nihayet bir araya gelen Alparslan ve Davut 'un görüşmesinde ise ortaya çıkan sürpriz gerçekler taşları yerinden oynatır. Esra ve İlyas 'ın beklenen düğünü öncesi, kız isteme merasimi için Aydın 'a doğru yola çıkılır. Bu vesileyle sonunda yalnız kalma fırsatı yakalayan Meryem ve Hızır çifti aşk tazeler; fakat bela bir adım gerilerindedir. Nurten 'in kurduğu oyun Meryem, Hızır ve Nazlı 'yı nasıl etkileyecektir?

YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Sakıp 7 yıl önce Şikayet Et
    Dizide heycanlı.
    Cevapla
  • Adaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Çakır rolünden sonra,tutmadi hiç bir dizisi
    Cevapla
  • cloud 7 yıl önce Şikayet Et
    daha final yapmamışmı bu ya
    Cevapla
  • SOKRATES 7 yıl önce Şikayet Et
    Masada yazılıp çizilen senaryolarla işimiz olmaz.Bunlar boş işler.
    Cevapla
  • Orhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Hicde merak etmiyorum izlemeye deymez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR