Hülya Koçyiğit'ten günler sonra İLK fotoğraf! Sağlık durumu

ABD'nin New York kentinde akciğerindeki kanserli bölge için ameliyat edilen sinema sanatçısı Hülya Koçyiğit, sosyal medya paylaşımı ile sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Koçyiğit, günler sonra fotoğraf paylaştı.

ABONE OL
GİRİŞ 03.06.2017 10:49 GÜNCELLEME 03.06.2017 10:49 MEDYA
Hülya Koçyiğit'ten günler sonra İLK fotoğraf! Sağlık durumu
Hülya Koçyiğit'ten günler sonra İLK fotoğraf! Sağlık durumu

Geçtiğimiz günlerde yoğun bakımdan çıkartılarak normal odaya alınan Hülya Koçyiğit, bir süre önce nefes almakta zorlandığını açıklamıştı. Bugün yeni bir paylaşımda bulunan usta sanatçı, taburcu olduğunu hayranlarına duyurdu

Ünlü oyuncu sosyal medya paylaşımı ile sevenlerine teşekkür etti.

 "Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun. En sonunda taburcu olmanın mutluluğu içerisindeyim. Sevincime, üzüntüme ortak olan, beni bu zor zamanlarda yalnız bırakmayan herkese sonsuz teşekkürler. Var olun. Bu süreçte ‘Ablam, annem, teyzem, anneannem, komşum, çocukluğum’ diye hitap ettiniz bana. Annenizle benim için dua ettiğinizi yazdınız, çocuğunuzla az evvel izlemiş olduğunuz filmimden bahsettiniz paylaşımlarınızda… Kınalı Yapıncak, Aliye Öğretmen, Mürvet Ebe… ve daha niceleri ile seslendiniz. Hepsinin ortak paydasında ‘ailemden birisin’ dediniz bana. Beni o kadar mutlu ettiniz ki... Bu süreci sayenizde güzel hatırlayacağım. Hep söylediğim gibi 'sevgi her şeyin ilacıdır.' Sevginizle bu gücü bana verdiğiniz için hepinize minnettarım. Buradan bu güç ile çıkıyorum, bilin istedim. İçten sevgilerimle."

hülya-koçyiğit-fotoğraf

YORUMLAR 1
  • Trabzonlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah şifanı verir inşallah
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR