Focus dergisinden Kılıçdaroğlu açıklaması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Alman Focus dergisine verdiği ihanet dolu skandal söyleşinin, CHP'nin onayı alınarak yayımlandığı ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 10.08.2017 01:05 GÜNCELLEME 10.08.2017 01:06 MEDYA
Focus dergisinden Kılıçdaroğlu açıklaması
Focus dergisinden Kılıçdaroğlu açıklaması

Focus Dergisi'nden Frank Nordhausen, Twitter'dan yaptığı açıklamada söyleşinin tamamının CHP'ye gönderilerek resmi onay alındığını belirtti.

Alman Focus dergisi, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'yi karalayan "Türkiye'de kimsenin can ve mal güvenliği yok" ihanet sözlerine yer vermişti.

KILIÇDAROĞLU "BEN ÖYLE BİR ŞEY SÖYLEMEDİM" DİYEREK SUÇU FOCUS'A ATMIŞTI

Açıklamanın Türk halkından büyük tepki çekmesi üzerine, Focus dergisini suçlayan CHP'nin taktiği tutmadı. CHP ihanetini örtbas etmek için, Focus dergisini suçlayarak Kemal Kılıçdaroğlu'nu aklamaya çalıştı.

FOCUS: YAYINLANMADAN ÖNCE CHP'DEN ONAY ALINDI

CHP'nin dergideki söyleşi için kelimesi kelimesine onay verdiği ortaya çıktı.

Focus dergisinden Frank Nordhausen, Twitter'dan yaptığı açıklamada "Alman gazetecilik geleneklerine göre söyleşi CHP'ye gönderildi ve basılmadan önce resmi onay alındı" dedi.

İşte Nordhausen'ın CHP'yi yalanlayan tweeti:

YORUMLAR 76 TÜMÜ
  • İbrahim 6 yıl önce Şikayet Et
    Akıl hastenesine gönderin bir muayene etsinler zavallıyı.
    Cevapla
  • Tarık 6 yıl önce Şikayet Et
    Düşmanın bile sereflisini Ister insan
    Cevapla
  • Çelebi 6 yıl önce Şikayet Et
    tükürdüğünü niye yaliyorsun çarkcıbaşı insan biraz mert ve sözünün eri olur ayıp degilmi meydanı boş görünce atıp tutuyorsun sözünün arkasında degilsin
    Cevapla
  • Mehmet Salih Tok 6 yıl önce Şikayet Et
    chp rotasını kayıp etti zaten kaset başa bu adamın sicili bozuk vakti ile SSK yı batırmıştı chpyimi batıramıyacak bunun elinde chp oyuncak Allah korusun Şayet kazara Türkiyeyi bile batırır bu kişi ey chpliler aklınızı başınaza alın bu adamı patiden ihrac ediniz yoksa partiyi fetöye kaptırır son pişmanlık fayda etmez sonra ithal kemal devriş bile kurtaramaz sizi parti elden gider sonra söylemedi demeyin
    Cevapla
  • isvicreli fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    iyi hos da, avrupada bu sözler bizim yüzümüze vuruyorlar arti en azindan yüzder 10 turist sayisini etkiledi. bu faturayi kim ödiyecek.carkci kemal cark eti falan filan diye unutalimi.bu carkci denen mahlukata dersini verecek zaman geldide gecti.ben devletimden miletimden bu yalanin ve diyer yalanlarin ve hainliklerin faturasini acilen verilmesini talep ediyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR