Elif'in yeni yıldızı belli oldu!

Kanal 7’de yayınlanan Elif dizisi, yenilenen oyuncu kadrosuyla geçtiğimiz ay dördüncü sezona merhaba dedi. Kadroya katılan yeni transferleden birisi de Yıldız Asyalı oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 11.10.2017 12:17 GÜNCELLEME 11.10.2017 12:29 Medya
Elif'in yeni yıldızı belli oldu!
Elif'in yeni yıldızı belli oldu!

Dünya üzerinde otuzdan fazla ülkeye ihraç edilen Kanal 7’nin başarılı dizisi Elif yeni sezonda yeni oyuncularla ekrana gelmeye devam ediyor. 

Diziye yeni katılan oyunculardan biri de televizyon dünyasının tanınan isimlerinden Yıldız Asyalı oldu. Sanatçı bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Yıldız Asyalı henüz 5 yaşındayken piyano çalmaya başladı.

Müziğe ilgisi küçük yaşlarda başlayan Asyalı, İstanbul Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosu'nda solist olarak görev aldı. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olan oyuncu, bugüne dek bir çok dizi ve filmde oyunculuk yaptı.

Yıldız Asyalı, ilk ismi Eyvah Babam olan ve daha sonra Eyvah Kızım Büyüdü olarak yayınlanmaya devam eden dizide başrolü ünlü oyuncu Haluk Bilginer’le paylaşmıştı. Bugünlerde ise başarılı oyunculuk performansını sevilen günlük dizi Elif’te sürdürüyor. 

KAYNAK : yasemin
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR