''Mehmed: Bir Cihan Fatihi'' dizisi reytinglerde epey zorlanacak! İşte, nedeni...

Kanal D ekranlarında yakın bir zamanda izleyicisiyle buluşacak olan ''Mehmed: Bir Cihan Fatihi' dizisinin pazartesi günleri yayınlanmasına karar verilince dizinin reytinglerde zorlanacağı tartışma konusu haline geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 30.11.2017 14:18 GÜNCELLEME 30.11.2017 14:38 MEDYA
''Mehmed: Bir Cihan Fatihi'' dizisi reytinglerde epey zorlanacak! İşte, nedeni...
''Mehmed: Bir Cihan Fatihi'' dizisi reytinglerde epey zorlanacak! İşte, nedeni...

“Mehmed Bir Cihan Fatihi” dizisi 2018 yılında Kanal D ekranlarında damgasını vuracak. Kenan İmirzalıoğlu'nun baş rolünü üstleneceği iddialı projenin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Karadayı dizisinden sonra uzun süre ekranlardan uzak kalan Kenan İmirzalıoğlu tarihi bir diziyle muhteşem bir geri dönüşe imza atacak. Kenan İmirzalıoğlu gibi güçlü bir ismin başrolünde Fatih'i canlandıracağı, Kanal D’nin iddialı projesi “Mehmed: Bir Cihan Fatihi” büyük bir merak ve heyecanla bekleniyor.

YAYIN GÜNÜ REYTİNG KAYGISINI BAŞLATTI...

Fatih dizisinin uzun isminin Mehmed Bir Cihan Padişahı olduğu, dizinin pazartesi yayınlanacağı belli oldu. Dizinin pazartesi günleri yayınlanması reyting kaygısını da beraberinde getirdi.

REYTİNGLERDE EPEY ZORLANACAK!

Show TV'de yeni başlayacak olan iddialı yapım 'Çukur'un yanı sıra, Star TV'de Söz de reytinglerde birinciliği kaptırmıyor. Hal böyle olunca da başrolünü Kenan İmirzalıoğlu'nun üstleneceği Fatih'in reytinglerde zorlanacağı düşünülüyor.

''MEHMED: BİR CİHAN FATİHİ'' DİZİSİNİN KONUSU

Başrolünde Kenan İmirzalıoğlu'nun yer aldığı dizide Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'un fethine vatan sürecini konu alıyor. Fatih Sultan Mehmet'in hayatını canlandıracağı bir dizi tüm hızıyla hazırlıklara başladı. Fetih 1453 filminin başarısı üzerine O3 Medya güçlü kadrosuyla yaz aylarında yeni diziyi başlatmayı planlıyor. İmirzalıoğlu için 3 yeni proje hazırlanırken en dikkat çekici proje Mehmed Bir Cihan Fatihi olarak açıklandı. Eğer planlamalarda bir değişiklik olmassa Kenan İmirzalıoğlu'nu 2017 - 2018 sezonunda Fatih Sultan Mehmet karakteriyle izleyeceğiz.

“Mehmed Bir Cihan Fatihi”nde başrolü, Kenan İmirzalıoğlu üstlenecek. Yapımcılığını O3 Medya’nın, yönetmenliğini Altan Dönmez’in üstlendiği dizinin senaryosunda ise Alican Yaraş ve Özge Efendioğlu’nun imzası bulunuyor. Oyuncu kadrosunda Kenan İmirzalıoğlu’nun yanı sıra Metin Akpınar, Çetin Tekindor, Altan Erkekli, Gürkan Uygun, Funda Eryiğit, Burak Tamdoğan, Ertan Saban, Duygu Boztepe, Sevinç Meşe ve Toprak Sağlam yer alacak.

''MEHMED: BİR CİHAN FATİHİ'' DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kanal D, 2018 yılına damga vurması beklenen “Mehmed Bir Cihan Fatihi” dizisi için geri sayıma başladı. Fatih Sultan Mehmet’i Kenan İmizarlıoğlu’nun canlandırdığı iddialı proje, Ocak 2018'de ekranda olacak.

YORUMLAR 4
  • oktay 6 yıl önce Şikayet Et
    Kenanı severiz fakar çukur var o gün olmaz daa uygun bir gün olsun bence
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah reyting kurbanı olur bunlar zaten ecdadımız OSMANLIYI kötülemekten başka bir şey yapmazlar
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah reyting kurbanı olur bunlar ecdadimiz OSMANLİ Yİ kötülemek 'ten başka bir şey yapmazlar
    Cevapla
  • ftmkrc 6 yıl önce Şikayet Et
    ya gidin başka güne koyun pazartesi söz var
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR