Yuvamdaki Düşman 6. yeni bölüm fragmanı geldi! Yuvamdaki Düşman son bölüm!

Show TV ekranlarının yayın hayatına iddialı bir çıkış yakalayarak başlayan yeni dizisi Yuvamdaki Düşman 5. bölümü izleyicisini karşıladı. Son bölümde, Yasemin'in köşkten ayrılma kararı sonrasında Murat'ın sürpriz bir şekilde onu yalnız bırakmaması damgasını vurdu. Yuvamdaki Düşman son bölümün ekranlara gelmesiyle birlikte 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, Yuvamdaki Düşman son bölüm özeti ve yeni bölüm fragmanı...

ABONE OL
GİRİŞ 01.03.2018 17:04 GÜNCELLEME 01.03.2018 17:04 MEDYA
Yuvamdaki Düşman 6. yeni bölüm fragmanı geldi! Yuvamdaki Düşman son bölüm!
Yuvamdaki Düşman 6. yeni bölüm fragmanı geldi! Yuvamdaki Düşman son bölüm!

Show TV ekranlarının yayınlanan her bölümü büyük bir heyecanla takip edilen dizisi Yuvamdaki Düşman 5. bölümüyle 22 Şubat Perşembe günü izleyicisiyle buluştu. Yuvamdaki Düşman izleyicilerin nabzını yükselten son bölümde, Yasemin başına gelen istenmedik olaylar sonrasında köşkten ayrılma kararı aldığını dile getirir. Ancak Murat, Yasemin'in bu kararınını onaylamayıp onu yalnız bırakmak istemediğini ifade eder. Hareketli dakikaların yaşandığı son bölümün ekranlara taşınmasının hemen ardından bir sonraki hafta ekranlara gelecek yeni bölüme dair ipuçların bilgisini edinmek isteyen dizi tutkunları için yeni bölüm fragmanı sorgusuna başlandı. İşte, Show TV'nin psikolojik gerilim türündeki dizisi Yuvamdaki Düşman 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümde Yasemin ve Murat ikilisi baş başa vakit geçirmek üzere tatile çıkarlar, burada aşklarını tazeleyip romantizm dolu dakikalar yaşarlar. Elbette ki Ceren, Yasemin ve Murat'ın bu yakınlaşması sonrasında kıskançlık krizlerine tutulur. Ancak Ceren şimdiden sonra çok daha temkinli ve risk almadan hareket etmek zorundadır; çünkü Murat, Ceren'in foyasını ortaya çıkaracak gizli kamera kayıtlarını şömineye atıp yakarak hayatını kurtarmıştır. İşte, Yuvamdaki Düşman 5. son bölümle ilgili ayrıntılar ve yeni bölüm fragmanıyla ilgili en yeni gelişmeler...

YUVAMDAKİ DÜŞMAN 6. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

 

Yuvamdaki Düşman 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

YUVAMDAKİ DÜŞMAN 6. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Nebahat Çehre, Ece Çeşmioğlu, Pamir Pekin, Aslı Tandoğan başta olmak üzere Pelin Öztekin, Hakan Dinçkol, Rıza Akın, Doğaç Yıldız, Cansu Türedi, Sultan Köroğlu Kılıç, Pelin Karahan, Çağdaş Onur Öztürk gibi isimlerin üstlendiği Yuvamdaki Düşman 6. yeni bölümüyle 1 Şubat Perşembe günü saat 20:00'da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

YUVAMDAKİ DÜŞMAN

YUVAMDAKİ DÜŞMAN SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

YUVAMDAKİ DÜŞMAN

YUVAMDAKİ DÜŞMAN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Murat’ın kamerayı yakması Yasemin’i hayal kırıklığına uğratır. Ceren ise büyük bir yıkımdan dönmüştür. Şimdi adımlarını daha sağlam atmalıdır. Yasemin yaşanan olaylardan sonra köşkten ayrılmaya karar verirken, Murat onu yalnız bırakmak istemez.

Tülin ise Ceren’in Selin olduğu gerçeği ile yüzleşince Yasemin’e ulaşmak için her şeyi göze alır, hayatını kaybetmeyi bile. Ceren, Tülin’i bertaraf etmek için harekete geçer. Ama Ceren’in geçmiş ile hesabı bununla bitmeyecektir!

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR