Arka Sokaklar'ın Mesut Komiseri Şevket Çoruh batakta!

Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde oynayan Şevket Çoruh borçları yüzden düğün yapmadan evlendi!

ABONE OL
GİRİŞ 01.03.2018 11:59 GÜNCELLEME 01.03.2018 11:59 MEDYA
Arka Sokaklar'ın Mesut Komiseri Şevket Çoruh batakta!
Arka Sokaklar'ın Mesut Komiseri Şevket Çoruh batakta!

12 sezondur Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i Şevket Çoruh'tan herkesi üzecek bir haber geldi. Şevket Çoruh büyük bir batağa saplandı ve meteliksiz kaldı. Bu yüzden Özge Turna ile aile arasında bir düğün yapmıştı.

Ünlü oyuncu, geçtiğimiz yıl sahip olduğu klasik otomobillerini ve 2 dairesini satıp üzerine 7 milyon TL banka kredisi çekerek Kadıköy’deki Baba Sahne adını verdiği tiyatro salonunu açarak hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşamıştı. 

 

Mehmet Çalışkan'ın haberine göre, Özge Turna’yla 2 yıldır beraber olan Çoruh, özel hayatındaki mutluluğu da evlilikle taçlandırmak istiyordu ama Baba Sahne’nin işleri nedeniyle evlilik tarihini belirleyemiyordu.

Özge Turna, geçtiğimiz ekim ayında sosyal medyadaki “Benimle evlenmezsen bir kafenin ortasında seninle tartışır, sesimi yükseltir, avazım çıktığı kadar bağırır, ardından küser ve giderim” şeklindeki paylaşımıyla, evlilik teklifi beklemekten sıkıldığını gözler önüne sermişti. 

Turna’ya borçları nedeniyle düğün yapamayacağı için evliliği ertelediğini söyleyen Çoruh, nişanlısından ‘Düğün olmasa da olur’ cevabını alınca 31 Aralık 2017’de evinde aile arasında düzenlenen nikâh töreniyle evlendi.

YORUMLAR 1
  • viyana68 6 yıl önce Şikayet Et
    bize ne bizim gariban halk evin çocukların nafakası için borca girer bunlar geziciler akıllarınca kendi fikirleri için sanat borca girer iki gün sonra yardım kampanyası yaparlar senin benim paramla içip dine millete küfrederler
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR