Fazilet Hanım ve Kızları 38. yeni bölüm fragmanı: Nefes kesen gelişme!

Star TV ekranlarının büyük ses getiren kaliteli projesi Fazilet Hanım ve Kızları 37. bölümle izleyicisini karşıladı. Son bölümde, Kerime'nin Hazan'a kurduğu ölümcül tuzak damgasını vurdu. İzleyiciyi dehşete düşüren son bölümün yayınlanmasının hemen ardından yeni bölüm fragmanı iple çekiliyor. İşte, Fazilet Hanım ve Kızları 38. yeni bölüm fragmanı...

ABONE OL
GİRİŞ 10.03.2018 15:06 GÜNCELLEME 10.03.2018 15:06 MEDYA
Fazilet Hanım ve Kızları 38. yeni bölüm fragmanı: Nefes kesen gelişme!
Fazilet Hanım ve Kızları 38. yeni bölüm fragmanı: Nefes kesen gelişme!

Star TV ekranlarında her cumartesi akşamı heyecan, gerilim ve entrika yüklü bölümlerle izleyici kitlesini ekrana kilitleyen dizi Fazilet Hanım ve Kızları 37. bölümüyle 3 Mart tarihinde yayınlandı. Kerime'nin Hazan'ı hain bir şekilde tuzağa düşürdüğü son bölümün ekranlardaki yerini almasıyla birlikte bir sonraki hafta yayınlanacak yeni bölüme dair gelişmeleri yansıtacak yeni bölüm fragmanının yayınlanması için heyecanla sorgulama içerisine girildi. İşte, hafızalara kazınan gelişmelere sahne olan son bölümün izleyicisiyle buluşmasının ardından Fazilet Hanım ve Kızları 38. yeni bölüm fragmanı geldi. Son bölümde Kerime, Hazan'a ölümcül bir tuzak kurma girişiminde bulunarak onu çemberine alıyor. Hazan, kendisini kaçırıp haince plan düzenleyen kişinin Kerime olduğunu öğrenince neye şok üstüne şok geçiriyor. Öte yandan Yağız ise sürpriz bir şekilde ortalıklardan kaybolan Hazan'ı kurtarabilmek adına varını yoğunu ortaya koyuyor. Ancak Kerime tehlikesi, Yağız'ı da sarıp sarmalamış durumdadır. Çünkü Kerime'nin hedefinde Yağız'da vardır ve onu kendi tuzağına düşürmek için elinden geleni ardına koymayacaktır. İşte, Fazilet Hanım ve Kızları 37. son bölüm özeti, Fazilet Hanım ve Kızları 38. yeni bölüm fragmanına ilişkin en yeni gelişmeler...

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 38. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

 

Yapımcılığını Avşar Film’in üstlendiği, senaryosunu Sırma Yanık’ın kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda ise Gökçen Usta’nın oturduğu Fazilet Hanım ve Kızları 38. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 38. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Nazan Kesal, Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul, Mahir Günşıray, Alp Navruz, Afra Saraçoğlu, Tolga Güleç, Hazal Türesan ve Ecem Baltı gibi isimlerin üstlendiği Fazilet Hanım ve Kızları 38. yeni bölümüyle 10 Mart Cumartesi günü saat 20:00'da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

faz

FAZİLET HANIM VE KIZLARI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

FAZİLET HANIM VE KIZLARI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yağız, Hazan’ın birden ortadan kaybolmasıyla neye uğradığını şaşırmış halde ne olduğunu anlamaya çalışırken, Hazan dehşetin ortasındadır. Geçen her dakika Yağız’ın endişelerini arttırırken, Sinan Hazan’ın kafasını dinlemeye gittiğinden emindir. Yağız, zaman geçtikçe soğukkanlılığını kaybederken, Hazan yaşadığı kabusun arkasında Kerime’nin olduğu gerçeğiyle yüzleşir. Yaptıkları son konuşma yüzünden ablasının tatile çıktığını sanan Ece, Fazilet’i yatıştırmaya çalışırken, Sinan Fazilet’in hedefindedir.

Yağız, Fazilet’i panikletmemek için kendi imkanlarıyla Hazan’ın nerede olduğunu öğrenmeye çalışırken, yakaladığı ipuçları Yağız’ı tamamen kontrolden çıkarır. Diğer yanda, Gökhan, Ömrüm’le ilgili şüphelerinin peşindeyken kaybedecek hiçbir şeyi kalmayan Yasemin, Selin’den de beklediği desteği bulamaz ve hayatının en ağır yenilgisini yaşar. Yakaladığı ipucunun peşine düşen Yağız, Hazan’ı bulmak için çırpınırken Kerime’nin hedefindedir. Yağız’ın büyük bir tuzağa çekildiğini fark eden Hazan, onu koruyabilmek için canı pahasına mücadele ederken, Yağız Hazan’ı kurtarmak için hayatını ortaya koymuştur bile.