Siyah Beyaz Aşk 25. yeni bölüm fragmanı (1,2) yayınlandı!

Siyah Beyaz Aşk, üst üste sıralanan itirafların damgasını vurduğu son bölümle izleyici kitlesini karşıladı. Yeni bölüm fragmanı sorgusunun heyecanla yürütüldüğü son bölümde; Aslı hem bebeğini aldırmadığının hem de Ferhat'ı geri istediğinin itirafını gerçekleştirdi. İşte, Siyah Beyaz Aşk 25. yeni bölüm fragmanı izleyicisiyle buluştu.

ABONE OL
GİRİŞ 07.04.2018 17:07 GÜNCELLEME 07.04.2018 17:07 MEDYA
Siyah Beyaz Aşk 25. yeni bölüm fragmanı (1,2) yayınlandı!
Siyah Beyaz Aşk 25. yeni bölüm fragmanı (1,2) yayınlandı!

Yeni bölüm fragmanı araştırmasının hız kazandırıldığı Siyah Beyaz Aşk son bölümde; Aslı'nın, uğrunda her şeyi göze alabileceği Ferhat'ı yeniden geri kazanabilmek için itiraf üstüne itiraf gerçekleştirmesi heyecan seviyesini doruk noktasına taşıdı. Siyah Beyaz Aşk, Aslı'nın kalbine en sonunda dur diyemediği sürprizlerle dolu atılımlarının çok konuşulduğu son bölümde; Ferhat'tan gizli tuttuğu ve ilişkilerini yeniden şekillendirecek tüm önemli gerçekleri aktardı. Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanının bir an evvel yayınlanması için heyecanlı bekleyişe geçilen son bölümde, Aslı hem bebeğini aldırmadığının hem de Ferhat'ı geri istediğinin itirafını gerçekleştirdiği sahne nefesleri kesti. Aslı'nın ilişkilerinin geleceğinin yeniden belirlenmesini sağlayacak bu itirafının ardından Ferhat büyük bir mutluluk duyarak kendini Aslı'nın sonsuz ve derin sevgisinin ellerine bırakır. Ancak Ferhat'a duyduğu bitip tükenmez aşkla onu kaybetmemek adına Aslı'nın bebeğini aldırmadığına dair gerçekleştirdiği itiraf Namık'ın hiç hoşuna gitmez ve bunun bedelini birbirini tüm engellere rağmen seven ikiliye ağır bir şekilde ödetmeye hazırlanır. İşte, Yiğit'in maskeli adamlar tarafından silahlı saldırıya uğrayarak vurulması sonrasında yüreklerin ağza geldiği Siyah Beyaz Aşk son bölümün arkasından yeni bölüm fragmanı yayınlandı.Yiğit'in hayatını kaybedip kaybetmeyeceği büyük bir merak konusu haline gelen Siyah Beyaz Aşk 25. yeni bölüm fragmanı gelişmeleri...

SİYAH BEYAZ AŞK 25. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

Yapımcılığını Lale Eren ve Ayşe Durmaz'ın üstlendiği, senaryosunu Erkan Birgören ve Banu Tekcan'ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Altan Dönmez'in oturduğu Siyah Beyaz Aşk 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

SİYAH BEYAZ AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aslı, Ferhat'tan sakladığı sırrı itiraf ediyor!

Ferhat, yaşadıkları olayların üstüne Aslı'yı terketmeyi kafasına koymuştur. Aslı ise Ferhat'tan hiçbir zaman ayrılmak istememektedir. Ferhat'ı kaybetme korkusunu engellemek için sakladığı büyük sırrı Ferhat'a itiraf eder.

Aslı ile Ferhat, bebek hayali kuruyor; Yiğit beklenmedik bir saldırıya uğruyor!

Aslı ile Ferhat, bebekleri için yeniden bir araya gelirler. Aralarındaki engelleri kaldırmak için önemli adım atan ikili, doğacak bebeğin hayalini kurmaya başlarlar. Aslı, bebeğini aldırmadığını ve Ferhat'ı kaybetmek istemediğini dile getirir. Bu itiraf sonrası Ferhat, Aslı'nın attığı adıma karşılık verir.

Çiftin kalplerini dinlemesi, mutlu günlerini beraberinde getirir. Yiğit'in sözlerini dinleyen Ferhat, baba olacak olmasının heyecanını yaşamaya başlar. Her şey güzel giderken, Yiğit silahlı adamların saldırısına uğrar. Yiğit'in ölüm kalım savaşı, herkesi şoka uğratır.

 

SİYAH BEYAZ AŞK 25. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini İbrahim Çelikkol, Birce Akalay, Muhammet Uzuner, Arzu Gamze Kılınç, Ece Dizdar, Deniz Celiloğlu, Cahit Gök, Uğur Aslan, Sinem Ünsal ve Kadriye Kenter gibi isimlerin üstlendiği Siyah Beyaz Aşk 25. yeni bölümüyle 9 Nisan Pazartesi günü saat 20:00'da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

siyah beyaz aşk

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR