Ufak Tefek Cinayetler 25. yeni bölüm fragmanı: Mehmet'ten sert çıkış!

Son bölümüyle heyecan fırtınası estiren Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanı izleyicisini ağırladı. Ufak Tefek Cinayetler son bölümde, Merve ve Oya ikilisinin tehlikeli kapışması damgasını vurdu. Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanında ise, Mehmet'in eski eşi uğrunda ortalığı birbirine katması konuşulacak.

ABONE OL
GİRİŞ 16.04.2018 08:57 GÜNCELLEME 16.04.2018 08:57 MEDYA
Ufak Tefek Cinayetler 25. yeni bölüm fragmanı: Mehmet'ten sert çıkış!
Ufak Tefek Cinayetler 25. yeni bölüm fragmanı: Mehmet'ten sert çıkış!

Star TV ekranlarının entrika yüklü sahnelere imza atan dizisi Ufak Tefek Cinayetler, 10 Nisan Salı akşamı izleyici kitlesiyle buluşan 24. son bölüm yayınlandıktan hemen sonra 25. yeni bölüm fragmanı geldi. Ufak Tefek Cinayetler geniş kesim tarafından rağbet edilen yeni bölüm fragmanında olaylı gelişmelerin meydana geleceğinin sinyalleri verildi. Ama Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanına geçmeden önce ekranlara taşınan son bölümde; Merve'nin, Serhan'ı Oya ile aldattığı gerçeğini sinsi bir plan gerçekleştirerek öğrenmesi sonucunda işler git gide kızışarak çığrından çıkmaya başladı. Bu nedenle Ufak Tefek Cinayetler son bölümde, Merve'nin amansız bir savaş başlatması, Oya'nın ise bu savaşın içerisinde güçlü bir şekilde yer alıp kılıcını çekmesi damgasını vurdu. Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanında ise, Arzu'nin eski eşi Mehmet tarafından beklenmedik bir atak geliyor ve Arzu'nun çalıştığı ofisi ansızın basıp çok sert bir çıkış gerçekleştiriyor. Mehmet'in Arzu'nun çalıştığı ofisteki Enver'i aşırı derecede kıskanması ve eski eşiyle ilişkisi olduğunu düşünmesi sonucu onu tartaklama eyleminde bulunuyor. İşte, Ufak Tefek Cinayetler son bölüme dair ayrıntılar ve yeni bölüm fragmanı gelişmeleri...

UFAK TEFEK CİNAYETLER 25. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

Yapımını Ay Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer'in oturduğu ve senaryosunu Meriç Acemi'nin kaleme aldığı Ufak Tefek Cinayetler 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, Ufak Tefek Cinayetler 25. yeni bölüm fragmanı...

UFAK TEFEK CİNAYETLER 25. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Aslıhan Gürbüz, Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Bade İşçil, Selim Bayraktar, Tülin Özen, Ferit Aktuğ gibi isimlerin üstlendiği dizi Ufak Tefek Cinayetler 25. yeni bölümüyle 17 Nisan Salı günü saat 20:00'da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

UFAK

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Merve ipin ucunu yakaladı!

Merve yaptığı planla sonunda şüphelerinde haklı olduğunu gördü. Fakat asıl savaş şimdi başlıyor. Oya kılıcını çekiyor. Hiç beklenmedik bir pakt kuruyor kendine. Merve'ye gününü gösterecek. Merve ise bambaşka bir planla adım adım yaklaşıyor. İki zeki kadının kapışması sarmaşık'ı dağıtacak. Diğer yanda Arzu yeni bir aşka adım atmakta. Kim ne tarafta duracak? Edip artık taraf seçmel zorunda; bizi çok şaşırtacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR