Bizim Hikaye 30. yeni bölüm fragmanı! Nefes kesen son bölüm...

Son bölümde yaşanan gelişmelerin pür dikkat takip edildiği Bizim Hikaye yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Bizim Hikaye son bölümde; Tufan'ın, Tülay'a hazırladığı sürpriz sayesinde Barış ve Filiz yeniden barıştı. Bizim Hikaye yeni bölüm fragmanında ise, Hülya'nın girişimi yüzünden Barış yaşam mücadelesi verir.

ABONE OL
GİRİŞ 13.04.2018 17:10 GÜNCELLEME 13.04.2018 17:10 MEDYA
Bizim Hikaye 30. yeni bölüm fragmanı! Nefes kesen son bölüm...
Bizim Hikaye 30. yeni bölüm fragmanı! Nefes kesen son bölüm...

Fox ekranlarında Elibol ailesinin başından geçen trajikomik olayların anlatıldığı Bizim Hikaye, 12 Nisan Perşembe akşamı izleyicisini ağırlayan 29. son bölümün yayınlamasıyla birlikte 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bizim Hikaye yoğun bir şekilde sorgulamaya alınan yeni bölüm fragmanında, izleyicisinin tansiyon seviyesini yükseltecek olayların meydana geleceğinin ipuçlarını verdi. Fakat Bizim Hikaye yeni bölüm fragmanı gelişmelerinden hemen önce ekranlarda yerini alan sürprizlerle dolu son bölümde; Ferda'dan en sonunda resmi olarak boşanan Tufan'ın, Tülay'a özel hazırladığı sürpriz sayesinde Barış ve Filiz'in ilişkilerinin yeniden düzelmesinde bir dönüm noktası oluyor. Heyecanın ardı arkasının kesilmediği Bizim Hikaye son bölümde; Ömer'in hazırladığı hain girişimle hapse girme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Barış'ı, kardeşini ölüme terk ettiği, bu nedenle büyük bir kin ve nefret duyduğu babası kurtarmıştır. Bizim Hikaye yeni bölüm fragmanında ise; Hülya, sevgisine karşılık bulamadığı için tamamen raydan çıkmasıyla birlikte Barış'ı da kendisini de büyük bir tehlikenin içerisine atar. Yeni bölüm fragmanın da damga vuran bir diğer gelişme ise; Barış'ın çalıştığı hastaneyi aramasıyla birlikte durumunun ağır olduğunu ve hastanede yaşam mücadelesi verdiğini öğrenince neye uğradığını şaşırır. İşte Bizim Hikaye son bölümle ilgili ayrıntılar ve yeni bölüm fragmanına ilişkin en yeni gelişmeler…

BİZİM HİKAYE 30. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

Yapımını Med Yapım'ın üstlendiği, senaryosunu Hatice Meryem ve Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli'nin oturduğu Bizim Hikaye 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, izleyici kitlesini karşıyan son bölümün ardından sabırsızlık içerisinde beklenen Bizim Hikaye 30. yeni bölüm fragmanı...

BİZİM HİKAYE 30. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Yağız Can Konyalı, Nejat Uygur, Zeynep Selimoğlu, Alp Akar ve Ömer Sevgi gibi isimlerin üstlendiği Bizim Hikaye 30. yeni bölümüyle 19 Nisan Perşembe günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında yayınlanacak.

BİZİM

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜMDE NELER OLDU? BÖLÜM ÖZETİ...

Barış, Ömer’in kurduğu tuzak yüzünden hapse girme tehlikesi altıdadır. Ömer, Barış’ı içeride tutmak için elinden geleni yapsa da Barış’ı kurtaran yardım beklenmedik bir yerden gelir. Ömer elmasları bulduğundan çok emindir. Fakat işler yine istediğini gibi gitmez. Deliye dönen Ömer öfkesini gizlemeye çalışsa da zorlanır, Filiz sonunda Ömer’in gerçek yüzünü görecek midir?

Ferda’dan boşanmayı başaran Tufan, Tülay için bir sürpriz hazırlar. Bu sürpriz aynı zamanda Barış ve Filiz arasındaki buzların erimesine de ön ayak olacaktır.

Fikri’nin son anda yüzüstü bıraktığı Şeyma aşk acısı çekmektedir. Fikri’yi unutmak için cesaretini toplar ve yeni bir maceraya atılmaya karar verir. Şeyma’nın evine giremeyen Fikri, Şükran yüzünden Elibolların evine de gitmek istemez. Kafasını dinlemek için Barış’ın evine yerleşir. Barış bu durumdan pek memnun olmasa da, Fikri’yle ev arkadaşı olmuşlardır.

Fikret, okulda başını yine belaya sokar. Fakat bu sefer durum farklıdır. Fikret’in okuluna yeni gelen Ayşe, onun tüm dengesini bozacak gibidir. Belalı bir öğrenci olan Ayşe Fikret’i çok etkiler. Fikret kızın gözüne girebilmek için her şeyi yapmaya kararlıdır.

Ömer her geçen gün Filiz’e daha da yakınlaşmaya çalışırken Barış da Ömer’in sağlam pabuç olmadığını Filiz’e kanıtlamaya çalışır. Bir yandan da Hülya ile arasındakileri kesin olarak bitirmeye çalışan Barış, Ömer’in gerçek yüzünü ortaya çıkarıp Filiz’le yeniden yakınlaşabilecek midir? Barış Ömer için endişelenirken artık duygularını kontrol etmekte zorlanan Hülya hiç beklenmedik bir hamle yapar.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR