Diriliş Ertuğrul 115. bölümü Sadettin Köpeğin kellesi...

Yeni bölümü yine herkesi ekranlara kilitleyecek Diriliş Ertuğrul 115.bölümü nefes kesti. Sadettin Köpek ve Ertuğrul Bey'in karşı karşıya geldi Diriliş Ertuğrul 115.bölüm izleyici ile buluştu. İşte TRT 1'in izlenme rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümü ile ilgili tüm detaylar...

ABONE OL
GİRİŞ 20.04.2018 09:30 GÜNCELLEME 20.04.2018 09:30 MEDYA
Diriliş Ertuğrul 115. bölümü Sadettin Köpeğin kellesi...
Diriliş Ertuğrul 115. bölümü Sadettin Köpeğin kellesi...

Son bölümün ardından yeni bölümü büyük merak konusu olan Diriliş Ertuğrul'un çok beklenen yayınlandı. Sadettin Köpek ve Ertuğrul Bey'in karşı karşıya geldi Diriliş Ertuğrul 115.bölüm nefes kesti. Peki Diriliş Ertuğrul yeni bölümünde neler oldu? "İçimizdeki hainler Türk'in devletini yıkamayacağını iyice bellesinler" diyen Ertuğrul Bey, Emir Sadettin Köpeğin sonunu getirecek mi? İşte Diriliş'in yeni bölümüyle ilgili tüm merak edilenler...

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 115.BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Köpek’in zulmüne maruz kalmamak için saraydan ayrılan Gıyaseddin ve Mahperi, Ertuğrul’un tavsiyesi üzerine Kayı Obası’na gelmişti. Ertuğrul ise, Köpek’in askerlerinin ele geçirdiği Kamyeri’yi kurtarmayı başarmıştı. Sonrasında Ertuğrul’un planı sayesinde Hüsameddin Karaca ve Togan, Köpek’in güvenini kazanmıştı.

Obada ise Hafsa, gebeliğinden ötürü rahatsızlanmış ve Mahperi’nin önerisiyle Konya’ya şifahaneye gönderilmişti. Ahmet, imparatorun ordu vereceği haberini Kritos’a vermişti. Kamyeri’nin Ertuğrul tarafından kurtarıldığını öğrenen Köpek, öfkeden deliye dönmüştü. Marya ise Aydoğmuş’a gönderilecek bilgiyi verdiği sırada, Ahmet onun casusluk yaptığını öğrenmişti. Aydoğmuş, Günalp’ın gidişiyle meydanı boş bulmuş ve sultanla anasını öldürmek için, askerleriyle obaya saldırmıştı. Ertuğrul ise ulak kılığında Köpek’in otağına girmeyi başarmış ancak karşısında Günalp’ı bulmuştu…

diriliş-115-tanııtım

Ertuğrul’un Günalp ve Köpek’le olan hesaplaşmasında neler yaşanacak? Ertuğrul ve alplar, hedeflerine ulaşıp Köpek’in ordugâhından sağ salim çıkabilecekler mi? Ahmet, Tekfur Kritos’u obaya saldırmamak hususunda oyalayabilecek mi? Obaya yapılan saldırı bertaraf edilebilecek mi? Mahperi ile Hayme ve Halime arasında neler yaşanacak? Gıyaseddin ve Mahperi, saraya dönebilecekler mi?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 115.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 115.BÖLÜM 2.FRAGMANI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç paylaştığı sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 115.bölümü 18 Nisan perşembe günü TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluşacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK TAHMİNLER?

Aydoğmuş ve askerleri Sultan'ı öldürmek için çadıra girdi. Fakat Alpler kesinlikle Sultan'ın ölmesine müsade etmeyecekler.

Yeni bölümün kilit adamı ise Günalp Kılıçarslan. Daha Sivas'a varmadan önce aklından hala Ertuğrul'un mu yoksa Sadettin Köpek mi yalan söylüyor soruları geçiyordu. 

Emir Sadettin Köpek tarihte nasıl can vermiştir! İşte ölümü sebebi...

Ertuğrul Bey kılıçsız bir şekilde Günalp ve Sadettin Köpeğin eline düştü. Onu şuan için kurtaracak tek kişi Günalp'tir. Ancak Ertuğrul'a yardım etmeden önce Sadettin'in yaptığı kötülüklerin en az birisini görmesi lazım.

Kayı obasına baskın verdirip Sultan'ı öldürmeye çalışmasını öğrenebilir. Ertuğrul yakalansa bile Hüsameddin Karaca safını belli etmemeye dikkat edecektir.

YORUMLAR 26 TÜMÜ
  • tunc 5 yıl önce Şikayet Et
    tamamıyla fiyasko tarihte böyle ölmedi.bu bölüm abarttılar fazlasıyla
    Cevapla
  • tukilik 5 yıl önce Şikayet Et
    konuyu çok uzattılar bukadar uzatmaya gerek yok , selçuklu bu kadar acziyete düşmedi.
    Cevapla
  • tukilik 5 yıl önce Şikayet Et
    artık ölsün köpek
    Cevapla
  • 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence sadettınin yaşadığı her an şelçuklu devleti için kötü
    Cevapla
  • gül 5 yıl önce Şikayet Et
    ertuğrul beyin gardaşların ıngeldibölüm güzel olur
    Cevapla
  • Semih Kagan 5 yıl önce Şikayet Et
    emir sadettının olmesi mümkün degil onu ertuğrul öldürmüyo! bi şekilde kurtulacaktır elınden...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR