Çukur 29.bölüm 2.fragmanı: Selim, babasını Çukur'dan çıkarmak istiyor!

Show TV ekranlarının reyting rekortmeni projesi Çukur 28.bölümü yayınlandı. Çukur son bölümde; Sena, Yamaç'a başka bir adamı silahla ateş edip öldürdüğünün itirafını gerçekleştirdi. Öte yandan Yamaç ise, işin aslı astarını öğrenmek adına derin araştırmalar içerisine girdi. İşte, Çukur 29.bölüm fragmanı yayınlandı.

ABONE OL
GİRİŞ 14.05.2018 09:27 GÜNCELLEME 14.05.2018 10:59 MEDYA
Çukur 29.bölüm 2.fragmanı: Selim, babasını Çukur'dan çıkarmak istiyor!
Çukur 29.bölüm 2.fragmanı: Selim, babasını Çukur'dan çıkarmak istiyor!

7 Mayıs 2018 Pazartesi tarihinde Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur 28.son bölümde; İdris Koçovalı, her defasında karşısında yer alarak damarına basan ve hiçbir şekilde sözünü dinlemeyip ona zıt düşecek eylemlerde bulunan Vartolu Saadetin'e karşı vurucu bir hamlede bulundu. İdris Koçovalı, Vartolu Saadetin'in başlattığı güç ve hakimiyet savaşına karşı gövde gösterisi başlatarak, sevdiği kadın Saadet'i Cemil'le evlendirmeye koyuldu. Tüm bu gelişmeler sonrasında Vartolu Saadettin'in kan beynine sıçrayarak büyük tehlike arz eden girişimler gerçekleştirmesine neden oldu. Saadet'in başka bir adamla evlenmemesi için elinden geleni ardına koymayacağının özellikle altını çizen Vartolu Saadettin'in karşısına İdris Koçovalı geçerek, Çukur meydanında Saadet'in düğün hazırlıklarına başladığını başta Vartolu olmak üzere herkese ulu orta ilan etti. Bunların yanı sıra Yamaç Koçovalı ve Vartolu Saadettin ağız dalaşına girmesi sonucunda gerilim hat safhaya tırmanarak Çukur mahallesinde büyük bir kavgaya tutuştular. En başından beri Koçovalı ailesinin başına çoraplar Vartolu Saadettin bu kez İdris Koçovalı'nın canına tak etmesiyle birlikte sert kayaya çarparak, en hassas noktası olan sevdiği kadınla sınanması yüzünden insanlıktan çıkarak bambaşka bir adama dönüştü. Öte yandan Saadet'i kimseye yar etmemek adına ant içen Vartolu Saadettin, sınır tanımaz bir hale gelerek uğrunda her şeyi göze alabileceği Saadet'in düğün gününde yaşanan bir anlık gafletle geri dönüşü olmayan bir hata meydana gelir. İşte, izleyici kitlesi tarafından soluksuzca takip edilen son bölümün hemen akabinde Çukur 29.bölüm fragmanı yayınlandı.

ÇUKUR 29.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

Show TV ekranlarında her pazartesi akşamı izleyici kitlesinin iple çektiği ve yaşanan tüm gelişmeleri pür dikkat takip ettiği Çukur 29.bölüm fragmanı yayınlandı.

ÇUKUR 28.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

ÇUKUR 29.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk'ün oturduğu, senaryosunu ise Gökhan Horzum'un kaleme aldığı, Show TV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Çukur 29.bölümüyle 14 Mayıs Pazartesi günü saat 20:00'da Show TV ekranlarında izleyici kitlesiyle buluşacak.

çukur

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sezon finaline altı bölüm kala ‘Çukur’da taş üstünde taşın kalmayacağı büyük mücadele başlıyor. İdris Koçovalı’yı karşısına alan Vartolu’nun Sena’ya yardım etmesi Yamaç’ı da onun baş düşmanlarından biri haline getirir. Öfkeden gözü hiçbir şeyi görmeyen Yamaç, Sena ve Vartolu’dan hesap sorar. Bu yüzleşme büyük gelişmelerin de başlangıcı olur. Saadet’in evlenmemesi için her şeyi yapan Vartolu’nun hayati hatası Saadet’i ondan daha da uzaklaştırır. Düğün günü gelip çattığında ise beklenmedik bir olay tüm dengeleri alt üst eder ve mahallenin sakinlerinden biri Çukur’a veda etmek zorunda kalır.

YORUMLAR 3
  • bjhjj 4 yıl önce Şikayet Et
    bıtmesın yaaaaaaaaaaaaaaa
    Cevapla
  • musap 5 yıl önce Şikayet Et
    merhaba
    Cevapla
  • Deren 5 yıl önce Şikayet Et
    Merhabaa..Çukur harikaa değilmi
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR