Mehmet Ali Birand'ın umre itirafı

Doç Dr. Nihat Hatipoğlu’nun sunumuyla Star TV’de seyirciyle buluşan ‘Dosta Doğru’’nun konuğu olan ünlü televizyoncu Mehmet Ali Birand'dan bir itiraf geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 12.09.2007 12:56 GÜNCELLEME 12.09.2007 12:56 MEDYA
Mehmet Ali Birand'ın umre itirafı
Mehmet Ali Birand'ın umre itirafı

Birand’ın üslubu programın formatından oldukça uzaktı. Programın sunucusu Nihat Hatipoğlu’nun sorularını yanıtlayan Birand, medyaya bazı uyarılarda bulundu.

Özellikle Ramazan ayında medyanın toplumun inancına hassasiyet göstermesi gerektiğini söyleyen Birand, “Toplumun dini inancıyla oynamanın çok kolay. Ancak bu çok kötü davranıştır” dedi.

Ramazan’ın kendisi için ayrı bir yere sahip olduğunu da belirten Birand, ayrıca şaşırtan bir itirafta bulundu. Eşiyle birlikte Umre’ye gittiği söyleyen Brand, bunun tarif edilemez mutluluk olduğunu ifade etti.

Haber5.com

YORUMLAR 17 TÜMÜ
  • faruk cucuk 17 yıl önce Şikayet Et
    . ALLAH ıslah etsın ınsallah musluman olmana sebep olur umre seyehatın sende az yalan haber yapmadın muslumanlar hakkında
    Cevapla
  • september 17 yıl önce Şikayet Et
    . allah hidayet nasip etsin, ne güzel oralara gitmiş allah kabul etsin barii..
    Cevapla
  • irfan öztürk 17 yıl önce Şikayet Et
    yuh ya. ya arkadaslar inanilmaz seyler okuyorum. Nasil muslumansiniz siz yahu. kaniniz resmen kapkara nefret icin akiyor. Siz kim oluyorsunuzda adamin umresini filan yargiliyorsunuz boyle. Allah kabul etsin diyeceginize adami yargiliyorsunuz. Allah islah etsin hem sizi hemde mehmet ali birandi. Bundan buyuk soz yok. muslumanligi bir siz yasayabilirsiniz yoldan cikana geri donus yok oyle mi? Hayirdir bu yargilama yetkisini size kim verdi? Selamlar. Hayırlı sahurlar
    Cevapla
  • Metin Yazar 17 yıl önce Şikayet Et
    . Yazari tebrik ediyorum.
    Cevapla
  • Ahmet Çapar 17 yıl önce Şikayet Et
    Parayla iman.... Paranın ve imanın kimde olduğunu bir Allah bilebilir. Birand\'ı filan boşverin de Nihat hoca yine muhteşemdi. Burada insanların iki gözleri de iki çeşme oldu resmen. O anlatırken adeta boğazlar düğümleniyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR