TRT 1 Diriliş Ertuğrul yeni sezonunda neler olacak? Merak edilen senaryo...

Her bölümü farklı bir aksiyona sahne olan ve geçtiğimiz sezon izleyiciyi şaşırtmayı başaran Diriliş Ertuğrul yeni sezonu bomba gibi geliyor. Milyonlarca seyircinin sabırsızlıkla beklediği dizinin yeni sezon çekimleri başladı! Diriliş'in yeni sezonunda bakın neler olacak?

ABONE OL
GİRİŞ 03.09.2018 09:17 GÜNCELLEME 03.09.2018 10:42 MEDYA
TRT 1 Diriliş Ertuğrul yeni sezonunda neler olacak? Merak edilen senaryo...
TRT 1 Diriliş Ertuğrul yeni sezonunda neler olacak? Merak edilen senaryo...

TRT 1 ekranlarının izlenme rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul  yeni bölüm çekimlerine başlandı. Dizinin yeni sezon bölümlerinin eylül ortasında yayınlanması bekleniyor. Peki 121. bölüm ile unutulmaz bir sezon finali yapan Diriliş Ertuğrul yeni sezonunda neler olacak?

Diriliş Ertuğrul dizisinde Osman karakterini oynayacak isim belli oldu!

Diriliş Ertuğrul dizisinden beklenen o haber geldi! 4 sezondur ekranın fenomen yapımlarından olan Diriliş Ertuğrul dizisi, beşinci sezonuyla hayranlarının karşısına geçmenin hazırlıklarını yapıyor.

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 5. SEZONDA NELER OLACAK?

Dizinin 5. sezonunda artık hikaye Ertuğrul Gazi’den Osman Gazi’ye doğru kayacak. Osman Gazi’nin hikayesine geçişin yavaş olacağı ve 10’lu yaşlardan itibaren yansıtılmaya başlanacağı belirtiliyordu. Diriliş Ertuğrul’un 5. sezonu hakkında bilgi veren Mehmet Bozdağ, çekimlerin Eylül ayının ortasında başlayacağı müjdesini verdi.

10 yıllık zaman atlamasının yaşanacağı dizide Ertuğrul’un oğlu Osman ve diğer önemli roller için geniş bir cast çalışması yapılıyor.

diriliş

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SEZON FİNALİNDE NE OLDU?

Noyan, Ertuğrul Bey'i elinden kaçırdı. İntikam için tez Alongaya'ya haber verdi. Lakin Alongaya'ya haber gelmeden Osman'ı öldürmeye çalışıyor. Fakat Osman ölmeyecek çünkü yaptıkları hain planlar yerini bulmayacak.

Sultan Gıyaseddin Günalp'i Konya'ya çağırıyor. Sebebi ise Moğol belasına karşı tedbir almak. Fakat Günalp Konya'ya gideceği sırada Eynece ve Karamış tarafından pusuya düşürülecek. Alongaya'nın Günalp'e bakışı her şeyi açıklıyor.

"Gök yeleli atlarımızla, ufukları aşana dek gün doğumundan, gün batımına Allah'ın adaletini yayana dek durmayacağız." diyen Ertuğrul yeni sezon için savaş sinyallerini verdi. 

YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • Kadir 5 yıl önce Şikayet Et
    Burak özcivit denen şahsın bu dizide ne işi var kardeşim.daha mütevazi bi insan olabilirdi.reyting için dizileri amacından saptırmayın.Anlaşılan bu dizininde cılkı çıktı.
    Cevapla
  • mommo 5 yıl önce Şikayet Et
    dirilis dizisini herkes izliyor çunki o dizide turkun hayatta olum kalim savasi verdigini anlatiyor nedense bazi turkiyede insanlar adeta dalga geçiyor peki sen turk degilsinde nesin inmisin cinmisin turklerin tarihiyle bile dalgani geçeceksin oylemi ve birde ben yabanci devlete gitmek istiyorum diyeceksin aferim sana kusura bakma sen turklukten utaniyorsan seni tutan yok gule gule ula kardesim avrupadaki turkler sizden daha çok seviyor vatanini bazi boyle kendini bilmezler memleketi karistiriyor bizlerse dostluklarimizi gelistirmek için çaba harciyoruz be
    Cevapla
  • Hülagühan 5 yıl önce Şikayet Et
    Dizi hayal ürünü kardeşim madem tarihi dizi yapıyorsun bu kadarda önemli dizi ama hayal ürünü yapmaman lazım yani tarihi olduğu gibi yayınla 1.osmanin adı osman değil ataman dır 2.halime hatun doğumda olmuyor osman 23 yaşına gelince oluyor bunun gibi bir çok mesele
    Cevapla
  • bilal 5 yıl önce Şikayet Et
    haydar kardeş rolü oynayanın yaptıklarına takılmamak lazım. sonuçta o rol yapıyor. bize ne özel hayatından. dizideki rolünün hakkını veriyor mu ona bakmak lazım. hevesimizi diri tutalım.:))
    Cevapla
  • kaptan 5 yıl önce Şikayet Et
    milli diziler e bir de FATIH eklendi dedik sevindik sevinc kisa sürdü 6-7 böülmde son yapti NEDEN söyle anlatalim yayin yapan kanal MILLI olmayinca MILLI bir konu olan FATIH birilerini rahatsiz etti ve aninda SON yapti FATIH gibi bir tarih / 6/7 böyülmde son bulmasi aptallik sacma o yüzden TRT den baska kanallarda milli diziler e müsdade edilmesine ben karsiyim ya carpitilarak verilyor yada basladini anlamdan bitiryorlar KANAL d siyonis usagi kanali mason itlerin sofrasi MILLI olusumlar TRT de bir harika oluyor
    Cevapla
  • HalitBinVelit 5 yıl önce Şikayet Et
    Fatih dizisinde Gerçekler saptırılmış Fatih Sultan mehmet,ede hakaretler vardı.. o yüzden Halk,dan darbeyi yedi.
    Cevapla
  • OsmanlıTorunu 5 yıl önce Şikayet Et
    Fatih dediğin milli dizide, batılıların giyim kuşamı kullanılırsa hiç kusura bakma tutmaz. Muhteşem yüzyıl adlı çirkef dizi Sultan Süleymanı harem ağası yaptı. Fatih diziside onun yolundan gidecektiki kaldırıldı. Diriliş Ertuğrul, Payitaht Abdülhamit dizilerinde bir tane ahlaka aykırı sahne gördünmü ?
    Cevapla
  • kaptan 5 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar da tatil olmaz ki ama yaa milletin gurula izledigi bir iki dizi var onlarda bir yaz tatili bahanesi 4 ay bir de kis yilbasi sacmaligi 1.2 ay tatil ile ara veriliyor ama tv kanallarinda ki MILLETIN türk ün ahlakini baozacak olan ne kadar sürü dizi varsa tam gaz ahlak bozmaya devam MILLI DIZILER sayisi artmali ara verme süreleri de aza miye düsürlümeli ---
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR