Çukur 2.sezon hakkında tüyolar verildi! Yeni sezon sürprizleri neler?

Show TV ekranlarının efsane haline gelen projelerinden Çukur 2.sezon hakkında izleyici kitlesini yakından ilgilendirecek tüyolar verildi. Show TV Genel Müdürü Suavi Doğan tarafından Çukur yeni sezonda seyircisini bekleyen sürprizleri paylaştı. İşte, heyecan ve gerilim tufanı estiren Çukur'a dair merak edilen ayrıntılar!

ABONE OL
GİRİŞ 10.09.2018 22:53 GÜNCELLEME 10.09.2018 22:53 MEDYA
Çukur 2.sezon hakkında tüyolar verildi! Yeni sezon sürprizleri neler?
Çukur 2.sezon hakkında tüyolar verildi! Yeni sezon sürprizleri neler?

Yönetmen koltuğunda Özgür Sevimli ve Sinan Öztürk'ün oturduğu ve senaryosunu ise Gökhan Horzum'un kaleme aldığı Show TV ekranlarının bağımlılık etkisi meydana getiren dizileri arasına giren Çukur 2.sezonda neler yaşanacağına ve izleyici kitlesini hangi yeni gelişmeleri karşılayacağı hususunda yakından ilgilendirecek tüyolar verildi. Konuya ilişkin Show TV Genel Müdürü Suavi Doğan kanadından, yapımcılığını Kerem Çatay ve Pelin Diştaş Yaşaroğlu'nun üstlendiği Çukur yeni sezonda seyircisini bekleyen önemli sürprizler paylaşıldı. Yeni yayın dönemine başlamasına sayılı günler kala paylaşmış olduğu tanıtım ve fragmanlarla tansiyon seviyesini yükselten Çukur hakkında en çok merak edilen ayrıntılardan biri de beklenmedik şekilde ortaya çıkan Karakuzular olmuştu. İşte, yediden yetmişe geniş izleyici yelpazesini her geçen gün daha da genişleten Çukur 2.sezona dair Show TV Genel Müdürü Suavi Doğan tarafından aktarılan tüm ayrıntılar...

Çukur 2.sezon ne zaman başlayacağı kesinleşti! Çukur yeni sezon fragmanı

 

 

çukur

ÇUKUR 2.SEZON (YENİ SEZON) HAKKINDA ÖNEMLİ TÜYOLAR...

Show TV Genel Müdürü Suavi Doğan tarafından izleyicisinin heyecan ve sabırsızlık içerisinde beklediği Çukur 2.sezonu hakkında aldığı tüyoları paylaşılarak; ‘’Çukur’un yeni sezonuna 17 Eylül’de başlıyoruz. Ve öyle bir senaryo geldi ki, izleyici ekrana yapışacak diye düşünüyorum. Senaristimiz Gökhan Horzum şöyle bir matematik kurmuş: Önce Karakuzular’ın ne kadar güçlü ve acımasız olduğunu göreceğiz ve Cumali’yle tanışacağız. Cumali karakterini de Necip Memili canlandıracak. Bu sezonun ilk iki bölümünde sezon finaline giden yolu izleyeceğiz. Bu öyle bir şekilde anlatılmış ki, seyirci de kim öldü, kim kaldı diye izleyecek. Kısacası sezonun ilk iki bölümünde seyirci çok iyi bir senaryo matematiğiyle karşılaşacak. Çok lezzetli bir sezon olacak.’’ şeklinde ifadelere yer verildi. Çukur yeni sezon yayın tarihi konusunda ise dizinin yapımcısı tarafından açıklama yapılarak 17 Eylül 2018 olarak belirlendi.

çukur

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR