Hilal Altınbilek kimdir? Kaç yaşındadır?

ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı Hilal Altınbilek'in yaşamı araştırılmaya devam ediyor. Züleyha karakteri ile dizide boy gösteren Altınbilek'in oyunculuğu büyük takdir kazandı. Peki, Karagül dizisi ile hafızalara kazınan Hilal Altınbilek kimdir? Genç oyuncu Hilal Altınbilek kaç yaşındadır?

ABONE OL
GİRİŞ 03.10.2018 11:30 GÜNCELLEME 03.10.2018 11:30 MEDYA
Hilal Altınbilek kimdir? Kaç yaşındadır?
Hilal Altınbilek kimdir? Kaç yaşındadır?

Genç oyuncu Hilal Altınbilek Karagül dizisindeki Özlem rolü ile beğeni kazanmış ve tanınmıştır. Şimdilerde ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi ile seyirci karşısına çıkmaktadır. Dizide Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Vahide Perçin gibi ünlü isimlerle beraber rol alan Hilal Altınbilek, genç yaşında rağmen ağır yükler kaldırmak zorunda olan talihsiz Züleyha karakterine hayat vermektedir. Peki, başarılı performansı ile dikkat çeken Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı Hilal Altınbilek kimdir? Hilal Altınbilek aslen nereli ve kaç yaşındadır?

 

 

HİLAL ALTINBİLEK KİMDİR?

21 Ocak 1991 tarihinde İzmir'de dünyaya gelen Hilal Altınbilek, Müjdat Gezen Sanat Merkezi (MSM) Actor Studio'da oyunculuk eğitimi almıştır. Bunun yanında ağdaş drama topluluğundan ve Ali Haydar Elçığ'dan oyunculuk eğitimi almıştır. 

2011 yılında başrolünü Şükrü Özyıldız ile paylaştığı Derin Sular adlı dizide rol almıştır. 2013 senesine gelindiğinde asıl üne kavuştuğu dizi Karagül'de Özlem karakterine hayat vermiştir. Karagül dizisinde Ece Uslu, Yavuz Bingöl ve Mesut Akusta gibi isimlerle beraber rol almıştır. 

2018 yılı Eylül ayında yayın hayatına başlayan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha rolüne hayat vermektedir. Dizide Murat Ünalmış, Vahide Perçin, Uğur Güneş gibi isimlerle başrolü paylaşmaktadır. 

ROL ALDIĞI PROJELER:

Çocuklar Sana Emanet (Sinema Filmi) – 2018
Bir Zamanlar Çukurova (TV Dizisi) – 2018
Hayatımın Aşkı (Nil) (TV Dizisi) – 2016
Karagül (Özlem)(TV Dizisi) – 2013 – 2015
Derin Sular (İrem) (TV Dizisi) – 2011

Züleyha karakteri: Talihin olanca güzelliği verip birazcık şansı ve kısmeti esirgediği, mütevazı, iyi niyetli ama gerektiğinde kararlı, inatçı olabilen, zeki bir genç kız. Parada pulda gözü olmayan Züleyha'nın en büyük hayali Yılmaz'la evlenip yuva kurmak ve mutlu olmak. Ama bir gün üvey abisi Züleyha'nın hayatını mahvedecek bir adım atar. Bu adımla darmadağın olan Züleyha'nın tek çaresi Yılmaz'la birlikte Adana'ya kaçmaktır. Ama kader Züleyha'yı sınamaktan vazgeçmeyecek, onu ölümden daha zor kararlar vermek zorunda bırakacaktır.

YORUMLAR 3
  • İrfan 3 yıl önce Şikayet Et
    Şahane olmuş
    Cevapla
  • Merve 5 yıl önce Şikayet Et
    Beğenerek izliyoruz oyuncular çok başarılı
    Cevapla
  • aaaaa 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel bir dizi
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR