Bir Zamanlar Çukurova 4.bölüm 2.fragmanı: Demir hamileliği öğreniyor...

Bir Zamanlar Çukurova 3.bölümü ile yine nefes kesti. Bir Zamanlar Çukurova son bölümde; jandarma Yılmaz'ı alıp götürürken, Züleyha'ya bambaşka bir yol çizilmiştir. Demir ile nikah masasına oturacak olan Züleyha olanlara artık dayanamaz ve kendini serin sulara bırakır. İşte, merakla beklenen Bir Zamanlar Çukurova 4.bölüm fragmanı...

ABONE OL
GİRİŞ 04.10.2018 16:44 GÜNCELLEME 04.10.2018 16:44 MEDYA
Bir Zamanlar Çukurova 4.bölüm 2.fragmanı: Demir hamileliği öğreniyor...
Bir Zamanlar Çukurova 4.bölüm 2.fragmanı: Demir hamileliği öğreniyor...

Yayınlandığı ilk bölümden bu yana seyirciyi ekrana kilitleyen Bir Zamanlar Çukurova 3.bölümde; Hünkar'ın hamlesi Züleyha ve Yılmaz'ın kaderin çözüldüğü yer olur. Ölene kadar beraber olma sözü ile beraber olan iki sevgilinin arasında artık uçurumlar vardır. Yılmaz jandarmaların eline düşerken, Züleyha kendisine uzatılan merhamet elini tutmak zorunda kalır. Hünkar'ın ise onun için bambaşka planları vardır. Oğlunun makus talihini döndürmek isteyen annesi, gönlünü çoktan Züleyha'ya kaptırmış olan Demir'i baş göz edecektir. El mahkum Hünkar'ın dediklerini yapan Züleyha nikah masasına oturmaya razı olur. Ancak gönlü el vermez, kendini kanalın serin sularına bırakır. Peki, nefes kesen son bölümünün ardından, merakla beklenen Bir Zamanlar Çukurova 4.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 4.BÖLÜM FRAGMANI

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 4.BÖLÜM NE ZAMAN?

Başrollerini Murat Ünalmış, Vahide Perçin, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek gib isimlerin paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi 4.bölümü ile 4 Ekim Perşembe akşamı ATV ekranlarında olacak. 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 3.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Soluk soluğa geçen aşklarıyla izleyiciyi ekrana bağlayan Züleyha ve Yılmaz, bu defa herkesi ağlatacak! Adana'nın uçsuz bucaksız Çukurova'sına kaçıp, Yaman Çiftliği'ne sığınan aşıkların hayatı Hünkar'ın ailesini korumak adına verdiği karar üzerine tamamen değişiyor! Jandarmanın Yılmaz'ın peşine düşmesiyle, işler çığırından çıkıyor. Yaman Çiftliği'nde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak! Hünkar, verdiği beklenmedik kararlarla seyircinin nefesini keserken, Züleyha tüm çaresizliği ile ona şefkat gösterene sığınıyor. Yılmaz'ı bekleyen zorluklar ise kan donduran cinsten.

Züleyha ve Yılmaz'ın başının dertte olması Gaffur'u ve Saniye'yi oldukça sevindirirken duruma üzülen isim Gülten oluyor. Gülten'in Yılmaz'a olan aşkı bu bölümde iyice açığa çıkıyor. Fakat öğreneceğini gerçeklerle yıkılması da an meselesi! Züleyha'nın sıkıntıda olduğunu öğrenen Demir, ne gibi bir hamle yapacak? Hükmettiği topraklar gibi, günden güne aşık olduğu Züleyha'ya da hükmedebilecek mi? Karnındaki bebeğiyle Yılmaz'ın hapse girmesi gerçeğiyle yüzleşen Züleyha, bu bölümde yapacağı fedakarlıklarla izleyiciyi büyülüyor.

YORUMLAR 1
  • sude 5 yıl önce Şikayet Et
    Cok guzel bir dizi
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR