İstanbul Havalimanı'nın açılışına ünlü akını

Başkan Erdoğan'ın katılımlarıyla açılışının gerçekleştirildiği İstanbul Havalimanı'nın açılış törenine çok sayıda ünlü isim katıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 30.10.2018 09:22 GÜNCELLEME 30.10.2018 09:27 Medya
İstanbul Havalimanı'nın açılışına ünlü akını
İstanbul Havalimanı'nın açılışına ünlü akını

İlk fazı tamamlanan İstanbul Havalimanı'nın açılış töreni son hazırlıklar tamamlandı. Sanat, siyaset, spor ve iş dünyasının önde gelen isimleri tarihi açılışı yerinde izlemek üzere terminal binasındaki tören alanında bulundu. Aralarında usta sanatçı Orhan Gencebay, türkücü Yavuz Bingöl,Muazzez Ersoy, İşadamı Ali Ağaoğlu, oyuncu Oktay Kaynarca, oyuncu Şafak Sezer, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu güreşçi Taha Akgül, dünyaca ünlü Türk asıllı Kick Boks sporcusu Gökhan Saki gibi çok sayıda ünlü isim katıldı.

Şarkıcı Yavuz Bingöl, açılış öncesi yaptığı açıklamada, "Dünyanın en büyük havalimanı, hayırlı uğurlu olsun. Biz de heyecanlıyız, sahnede çok güzel bir orkestra var" dedi.

Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu güreşçi Taha Akgül de "Tarihi bir güne tanıklık ediyoruz. Dünyanın en büyük havalimanı, biz de sürekli maçlarımıza buradan gideceğiz. Bugün tarihi güne tanıklık etmeye geldik. Vatanımıza, milletimize hayırlı olsun" değerlendirmesinde bulundu.

Türk asıllı Kick Boks sporcusu Gökhan Saki, "Böyle büyük bir günde burada olmak beni çok mutlu ediyor. Dünyada çok yeri gezdim böyle bir havalimanı görmedim. Türkiyemize hayırlı olsun. Gururlanıyorum" dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR