Bir Zamanlar Çukurova 9.bölüm 2.fragmanı: Yılmaz ve Züleyha karşılaşıyor...

Bir Zamanlar Çukurova 8.son bölümde; Demir ve Yılmaz'ın husumeti masum canları yakacaktır. Züleyha altın kafesinde kavrulurken, oğlunun acısı ile yüreği yanacaktır. Kaybolan Adnan Bebek'i hiç beklenmedik biri bulacaktır. İşte, nefes kesen son bölümün ardından gelen Bir Zamanlar Çukurova 9.bölüm fragmanı...

ABONE OL
GİRİŞ 08.11.2018 17:32 GÜNCELLEME 08.11.2018 17:32 MEDYA
Bir Zamanlar Çukurova 9.bölüm 2.fragmanı: Yılmaz ve Züleyha karşılaşıyor...
Bir Zamanlar Çukurova 9.bölüm 2.fragmanı: Yılmaz ve Züleyha karşılaşıyor...

Bir Zamanlar Çukurova 8.bölümü ATV'de ekrana geldi. Bir Zamanlar Çukurova 8.son bölümde; Yılmaz'ın Adana'ya gelişi ile çılgına dönen Demir, onun huğlarda olduğunu haber alınca ortalığı ateşe verir. Gözü hiçbir şey görmeyen Demir yaptıklarına kendi bile inanamaz. Hünkar Hanım ise oğlunun başına gelenlerden kendini sorumlu tutacaktır. Züleyha ise sancılar içinde özgürlüğünü isterken, Yılmaz'ın gözünde ihanet etmiş bir kadındır. Demir'i tuzağa düşüren Yılmaz onu alevlerin içine atacaktır. Yamanların üzerindeki asıl tehlike Fekeli ise intikam için enselerindedir. Bir Zamanlar Çukurova finalinde ise Haminne Adnan Bebek'i alıp ortalardan kaybolur. Bebeği bulan kişi ise merak konusu olur. Peki, Bir Zamanlar Çukurova son bölümün ardından merakla beklenen Bir Zamanlar Çukurova 9.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 9.BÖLÜM FRAGMANI

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 9.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Murat Ünalmış, Vahide Perçin, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek gibi isimlerin paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi 9.bölümü ile 8 Kasım Perşembe akşamı ATV ekranlarında olacak. 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 8.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Demir ile Yılmaz'ın mücadelesi alev alıyor! Yılmaz'ı ırgatların sakladığından şüphelenen Demir, huğları acımasızca yaktırıyor. Gözü dönmüş oğlunu izleyen Hünkar, yaptıklarından pişman oluyor. Peki, bu pişmanlık hangi değişikliklere gebe olacak? Yaman ailesi yüzünden 20 sene mapus yatan Fekeli'nin Adana'ya dönüşü ise bu bölümle anlam bulmaya başlayacak! ''Bu altın kafesi değil, özgürlüğümü istiyorum ben" diyen Züleyha'nın aklından ne geçiyor? Demir, Yılmaz'ın yaşaması ile tedirginlik içinde onu ararken ve başlarından atmaya çalışırken o kurtulmanın bir yolunu bulur. 

YORUMLAR 2
  • Nalan 5 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen dizi ve heyecanı devam etsin
    Cevapla
  • Ilhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Cukurova kadar guzel bir dizi bitirilirmi serettiyimiz en guzel dizi devam lutfen
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR