TV8 O Ses Türkiye jüri üyesi Murat Boz'a eleştiri okları çevrildi!

Acun Ilıcalı'nın keyifli ve eğlenceli sunumu eşliğinde TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye isimli yarışma programının jüri üyesi Murat Boz'a eleştiri okları çevrildi. Ünlü pop sanatçısı Murat Boz'un kadroda yer aldığı O Ses Türkiye'de Mihriban parçasını seslendirmesi üzerine bazı izleyiciler performansı beğenmedi.

ABONE OL
GİRİŞ 02.11.2018 10:57 GÜNCELLEME 02.11.2018 10:58 MEDYA
TV8 O Ses Türkiye jüri üyesi Murat Boz'a eleştiri okları çevrildi!
TV8 O Ses Türkiye jüri üyesi Murat Boz'a eleştiri okları çevrildi!

Acun Ilıcalı'nın sunuculuk koltuğunda oturduğu TV8 ekranlarında izleyicisine kahkaha dolu anlar yaşatan O Ses Türkiye adlı yarışma programının sevilen jüri üyesi Murat Boz'a kimi izleyici tarafından eleştiri okları çevrildi. Ünlü pop şarkıcısı Murat Boz, bu hafta TV8 ekranlarına gelen gelen bölümde sevenleri için O Ses Türkiye sahnesine çıkarak ''Mihriban'' isimli parçayı seslendirdi. Fakat ne var ki Murat Boz'un sergilemiş olduğu bu performans ağırlıklı olarak seyirciler tarafından tüm ilgi ve beğeniyi üzerinde toplayıp tam not alırken, diğer bir kısım seyirci de şarkıyı güzel seslendirmediğini ve kulağa hoş gelmediğine yönelik olumsuz yorumlarda bulundu. 

Sıla'ya şiddet uyguladığı ileri sürülen Ahmet Kural'dan açıklama geldi!

 

Arda Turan'dan servet değerinde doğum hediyesi! Değeri 2 milyon lira...

TV8’de ekran serüvenine hız kesmeden devam eden O Ses Türkiye isimli yarışma programının jüri koltuğunda oturan ünlü pop sanatçası Murat Boz, seslendirmiş olduğu 'Mihriban' adlı türküyle kimi takipçileri tarafından eleştirilerin odağı haline geldi. Bir hayranı Murat Boz'un türkü performansını sosyal platformdan paylaşarak, "Murat Boz'a yakışmadı. Resmen katletmiş türküyü." Şeklinde yorumda bulundu. Diğer bir takipçisi ise, "Bana göre çok güzel söylemiş. Kimsenin eleştirmeye hakkı yok." şeklinde beğenisini dile getirdi.

murat boz

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR